Linnalan koulun teknisten tutkimusten tulokset selviävät kuun lopulla.

Linnalan oirekysely toteutetaan ensi viikolla

Kiinteistö tutkittu uudelleen, lääkäritarkastukset käynnissä.

Linnalan koulun oirekysely toteutetaan ensi viikolla. Oirekyselyn toteuttaa ulkopuolinen taho IndoorAid. Kyselyn on suunnitellut lääketieteen tohtori Tuula Putus.

Tähän kyselyyn osallistuvat Linnalan oppilaiden vanhemmat. Kysely toteutetaan sähköisesti. Vastausaikaa on 15.10. alkaen kaksi viikkoa. Asiasta tiedotetaan tarkemmin Wilman kautta.

Henkilöstölle tehdään työterveyslaitoksen oirekysely samaan aikaan kuin oppilaille.

Kiinteistötutkimukset tehty, tuloksia kuun lopulla

Linnalan koulua on tutkittu syksyn aikana lisää, jotta oireiden aiheuttaja voitaisiin paikantaa. Materiaalinäytteitä on otettu uudelta puolelta noin 5 jokaisesta luokasta. Myös Kivikoulun vanhalla puolella on tehty tutkimuksia, samoin puukoulussa.

-Tämän hetken tiedon mukaan tuloksia näistä tutkimuksista päästään käsittelemään sisäilmatyöryhmässä lokakuun lopulla, sisäilmatyöryhmän puheenjohtaja Sami Turunen sanoo.

Lääkärintarkastukset käynnissä

Parhaillaan käynnissä ovat lääkärintarkastukset niille Linnalan oppilaille, joille huoltajat ovat tutkimuksia pyytäneet.

Tutkimukset ovat vielä kesken. Tutkittuja on tällä hetkellä noin 50. Sisäilmatyöryhmä tulee käsittelemään lääkärin antamaa palautetta tutkimuksista.

 

Lisätietoja:

Sisäilmatyöryhmän puheenjohtaja Sami Turunen, p. 020 617 4450, sami.turunen@imatra.fi

(Tavoitettavissa tänään 10.10. klo 17 asti)