Valon ja taiteen helmiä 18. - 22.10.2023 Imatralla

Koko perheen maksuton tapahtuma, jossa yleisö pääsee illan hämärtyessä kävelemällä tutustumaan, näkemään ja kokemaan Imatran keskustassa ja lähiympäristössä valaistuja kohteita. Luvassa elämyksiä, työpajoja ja esityksiä valon ja taiteen ympärillä.

@Flowers of Life valoinstalaatio puissa

Suomalainen, UV-valotaiteeseen erikoistunut taideryhmä Flowers of Life, jonka kolmiulotteiset visuaaliset elementit ovat ihastuttaneet yleisöä useissa audiovisuaalisissa tapahtumissa. Imatralle upeaa valotaidetta tullaan rakentamaan keskustan puistoihin. Vuonna 2005 perustettu ryhmä on vieraillut 24 maassa ja tehnyt lukuisia taideinstallaatioita ympäri Suomen.

Virta-opisto järjestää työpajoja, jossa tapahtumassa vierailijat voivat tuunata oman valoteoksensa.

Kasperi Kolehmainen

 

Tapahtumaan on kiinnitetty Imatralaislähtöinen tanssija Kasperi Kolehmainen. Hänen huikea tanssiperformanssinsa tullaan näkemään tapahtumassa joka ilta. Teoksen inspiraationa toimii Valtionhotellin haamu.

 

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, ota yhteys: Mari Haaparanta tapahtumatuottaja / Imatran kaupunki, p. 040 6171096

Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

  • Tapahtuman tuottaa Imatran kaupunki
  • Yhteistyössä mukana: Imatran kaupunkikeskusta ry Imitsi, Flowers of Life, Fortum, Scandic Imatran Valtionhotelli, Ravintola Sula / Saunalautta, Imatra Vuoksen kalastuspuisto, Neitsytniemen kartano, STEP-koulutus Ruokolahti, Imatran seurakunta, Mitra, Tanssistudio Jami & Imatran Virta-opisto.

 

Kuva
Flowers of life

Flowers of life

Flowers of life -ryhmä vieraillut 24 maassa ja tehnyt lukuisia taideinstallaatioita ympäri Suomen.
Kuva
Kasperi Kolehmainen

Kasperi Kolehmainen

Kolehmainen on valmistunut tanssijaksi Kansallisoopperan balettikoulusta 2022. Klassisen baletin rinnalla Kolehmainen on keskittynyt nykytanssiin tehden koreografioita itselleen ja muille. Hänen teoksiaan on palkittu valtakunnallisessa balettikilpailussa sekä Performing arts SM-kilpailuissa. Kolehmainen toimii freelance-tanssijana ja tanssinopettajana.