Ammatillinen koulutus ja jatko-opinnot

Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto monialaista ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Sampolla on toimipisteet Imatralla, Lappeenrannassa ja Ruokolahdella.

Saimaan ammattiopiston koulutusalat:

  • Kauppa ja hallinto
  • Maa- ja metsätalousasiat
  • Palvelualat
  • Tekniikan alat
  • Terveys- ja hyvinvointialat
  • Tietojenkäsittely ja tietoliikenne

Aikuiskoulutus

Aikuiskoulutuksen päämääränä on Imatran seudun yleisen koulutustason kohottaminen, osaamispohjaisen työllistämisen ja alueellisen kilpailukyvyn edistäminen sekä koulutuksellisen tasa-arvon parantaminen.

Kaupungin oman työväenopiston lisäksi Imatralla tuottavat yleissivistävää ja ammatillista aikuiskoulutusta Saimaan ammattiopisto Sampo, Etelä-Karjalan kesäyliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto sekä Etelä-Karjalan instituutti.

Lisätietoja:
Saimaan ammattiopisto Sampo
Etelä-Karjalan kesäyliopisto
Lappeenrannan teknillisen yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus

 

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä.

Lisätietoja: 
LAB-ammattikorkeakoulu

LUT-yliopisto

LUT-yliopisto (Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT) on toiminut vuodesta 1969 edelläkävijänä tekniikan ja talouden yhdistävänä tiedeyliopistona. Yliopisto toimii kahdella kampuksella, Lappeenrannassa ja Lahdessa.

Lisätietoja:
LUT-yliopisto

Related topics