Kuva
Lumikasa.
Lumikasat kasvavat viikonloppuna, jos sääennusteet pitävät paikkaansa.

Auraushenkilöstö on valmiina viikonloppuun

Tiedote
19.2.2021 16:00
Ennusteet povaavat runsasta lumisadetta. Aurauksessa keskitytään ensisijaisesti pääväyliin ja pyöräteihin.

Sääennusteissa seuraaville päiville povataan runsasta lumisadetta. Enimmillään lunta voi tiistaihin mennessä sataa yli puoli metriä.

Imatran aurauskalusto on valmiina viikonlopun koitoksiin. Jos lunta sataa ennustetusti, aura-autot lähtevät liikkeelle lauantaiaamuna.

Aurauksessa keskitytään ensisijaisesti pitämään auki pääväylät ja pyörätiet. Asuntokatuja ajetaan tarpeen ja tilanteen mukaan, ja viimeistely tehdään lumisateiden lakattua.

- Jos lunta sataa jatkuvasti, kadut peittyvät uuteen lumeen nopeasti auraamisen jälkeen.  Toivomme kaupunkilaisilta malttia, ymmärrystä ja työrauhaa. Kuskit tekevät töitä koko viikonlopun, mutta meidän on tietysti huomioitava myös työntekijöiden lepoajat ja jaksaminen, työpäällikkö Kimmo Kauhanen muistuttaa.

 

Lisätietoja:

Työpäällikkö Kimmo Kauhanen, kimmo.kauhanenatimatrankipa.fi (kimmo[dot]kauhanen[at]imatrankipa[dot]fi) (tavoitettavissa perjantaina 19.2.)

Työnjohtaja Jarmo Varjus, jarmo.varjusatimatrankipa.fi (jarmo[dot]varjus[at]imatrankipa[dot]fi), (maanantaista 22.2. alkaen)