Olet täällä

Rekrytointi

Kirjastovirkailija
Tutustu avoimina oleviin työpaikkoihimme

Ohjeita työpaikan hakuun

Käytämme kuntien yhteistä rekrytointijärjestelmää, Kuntarekryä. Hakemuksen avoinna olevaan työpaikkaan voit lähettää kirjautumalla Kuntarekry -palvelun käyttäjäksi ja täyttämällä siellä olevan sähköisen hakemuksen.

Sinun ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksistasi hakuvaiheessa. Varaudu tuomaan todistukset mukanasi mahdolliseen haastatteluun.

Hakuaika päättyy hakuajan viimeisenä päivänä klo 15.00. Julkaisemme työpaikkailmoituksemme myös TE-palveluiden www-sivuilla sekä julkisten kuulutusten ilmoitustaululla, joka sijaitsee Imatran kaupungintalon pääovella.

Kuntarekry.fi -järjestelmässä näet kirjautuneena hakijana jättämäsi hakemukset ja rekrytointien etenemisen. Tarvittaessa saat myös kopion hakemuksestasi omaan sähköpostiisi. Viranhaltijapäätökset lähetämme myös postitse, mikäli sähköpostiosoitetta ei ole tiedossa.

Lisätietoja tehtävästä saat työpaikkailmoituksessa mainitulta yhdyshenkilöltä. Hakemuksesi saapumista tai muita rekrytointiprosessiin liittyviä asioita voit tiedustella sähköpostitse osoitteessa rekrytointi@imatra.fi.

Linkit työpaikkahakemuksiin

Projektipäällikkö

 

Yleistä tietoa kunnallisesta työnhausta

Kaupunki on julkinen yhteisö, joten hakemukset ovat julkisia asiakirjoja. Myös työntekijöiden valinnat ovat julkisia.

Hakija voi esittää hakemuksessa toivomuksen, ettei hänen nimeään julkaistaisi hakijoiden joukossa, mutta kaupunki on velvollinen luovuttamaan julkisia tietoja pyydettäessä.

Sijaisuudet Imatran kaupungilla

Käytämme äkillisiä sijaisuuksia täytettäessä sähköistä sijaisrekisteriä, Kuntarekryä. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme voit ilmoittautua sijaisrekisteriimme valitsemalla oheisista linkeistä sopivan sijaishakemuksen ja rekisteröitymällä kuntarekry.fi –palvelun käyttäjäksi. Käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään luodaan itse, omalla käyttäjätunnuksellasi (esim. sähköpostiosoitteesi) pääset jatkossa päivittämään hakemustasi ja käytettävyyskalenteriasi. Käytettävyyskalenterin ajan tasalla pito on tärkeää, jotta saisit tiedon itsellesi sopivista sijaisuuksista.

Pääperiaatteiltaan järjestelmä toimii seuraavasti:

  1. Tieto sijaisuudesta lähetetään hakijan matkapuhelinnumeroon.
  2. Hakija vastaa viestiin annetun ajan kuluessa, mikäli haluaa ottaa sijaisuuden vastaan.
  3. Tämän jälkeen hakija saa vahvistusviestin saiko sijaisuuden vai ei

Hakemukseen jättöön liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@imatra.fi.

 

Linkit sijaishakemuksiin:

Koulunkäynninohjaajien sijaishakemus
Opettajien sijaishakemus
Lastenhoitajien ja lastentarhanopettajien sijaishakemus
Kirjautuminen sijaishakijan omille sivuille