Ohjeet työnhakuun

Käytämme kuntien yhteistä rekrytointijärjestelmää, Kuntarekryä. Alla olevan linkin kautta löydät kulloinkin avoinna olevat työpaikkamme. Hakemuksen avoinna olevaan työpaikkaan voit lähettää kirjautumalla Kuntarekry-palvelun käyttäjäksi ja täyttämällä siellä olevan sähköisen hakemuksen.

Sinun ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksistasi hakuvaiheessa. Varaudu tuomaan todistukset mukanasi mahdolliseen haastatteluun.

Hakuaika päättyy hakuajan viimeisenä päivänä klo 15.00. Julkaisemme työpaikkailmoituksemme myös julkisten kuulutusten ilmoitustaululla, joka sijaitsee Imatran kaupungintalon pääovella.

Kuntarekry.fi-järjestelmässä näet kirjautuneena hakijana jättämäsi hakemukset. Tarvittaessa saat myös kopion hakemuksestasi omaan sähköpostiisi. Viranhaltijapäätökset lähetämme myös postitse, mikäli sähköpostiosoitetta ei ole tiedossa.

Lisätietoja tehtävästä saat työpaikkailmoituksessa mainitulta yhteyshenkilöltä. Hakemuksesi saapumista tai muita rekrytointiprosessiin liittyviä asioita voit tiedustella sähköpostitse osoitteessa rekrytointi@imatra.fi.

Yleistä tietoa kunnallisesta työnhausta

Kaupunki on julkinen yhteisö, joten hakemukset ovat julkisia asiakirjoja. Myös työntekijöiden valinnat ovat julkisia.

Hakija voi esittää hakemuksessa toivomuksen, ettei hänen nimeään julkaistaisi hakijoiden joukossa, mutta kaupunki on velvollinen luovuttamaan julkisia tietoja pyydettäessä.

Avoimet työpaikat Imatran kaupungilla

Related topics