Kuva
Kuva tyhjistä toimistotiloista.
Kehyn uudet tilat ovat valmiina Koskenlinkissä. Käynti on sisäpihalta.

Kaupunkiyhtiöt muuttavat syksyn aikana Koskenlinkkiin

Tiedote
3.8.2022 16:54
Kehy muuttaa jo elokuun puolivälissä Imatrankoskelle.

Mitra Imatran Rakennuttaja, Imatran Seudun kehitysyhtiö (Kehy) ja Imatra Base Camp (IBC) muuttavat syksyn aikana kaupungintalolta Imatran keskustan Koskenlinkkiin. Se sijaitsee Heikinkadun ja Tainionkoskentien kulmassa.

Ensimmäisenä muuttaa Kehy, joka avaa ovet uusissa tiloissa jo 15.8. Mitra muuttaa 24.-25.10. IBC:n muuttoaikataulu tarkentuu myöhemmin. Mitran kanssa muuttavat myös Mitran hallinnoimien yhtiöiden eli Mitra Managementin, Imatran Toimitilojen ja Imatran Vuokra-asuntojen asiakaspalvelu uusiin tiloihin Imatrankoskelle.

Muutto kaupungintalolta on valmistautumista tulevaan erä- ja luontokulttuurimuseoon. Myös kaupungintalon muun henkilökunnan muuttosuunnitelmat ovat vireillä ja alustava muuttoaikataulu on työntekijöiden osalta ensi kesänä. Myös näiden muuttokuormien osalta suunta on Imatrankoski ja siellä Nepparin aukion ympärillä olevat kiinteistöt.

─ Muutot tuovat kaupungin keskustaan toivottavasti uutta elinvoimaa, kun yhtiöiden ja kaupungin henkilöstö siirtyy viettämään arkeaan Imatrankoskelle, Mitran toimitusjohtaja Lassi Nurmi toteaa.

 

Lisätietoja yhtiöiden muutosta:

Toimitusjohtaja Lassi Nurmi, Mitra, p. 05 235 2850, lassi.nurmiatmitra.fi (lassi[dot]nurmi[at]mitra[dot]fi)

Toimitusjohtaja Antti Oravuo, Kehy, p. 040 721 1310, antti.oravuoatkehy.fi (antti[dot]oravuo[at]kehy[dot]fi)

Toimistusjohtaja Jukka Aallikko, IBC, p. 020 617 7007, jukka.aallikkoatimatra.fi (jukka[dot]aallikko[at]imatra[dot]fi) (Lomalla viikon 31)