Kuva
vaalea ja tumma skootteri
Skootterit on tarkoitus kunnostaa ja lahjoittaa nuorille.

Vintage Machine Garage lahjoitti kaksi ajokkia Mopotallille

Tiedote
19.5.2022 20:24
Nuoret kunnostavat skootterit ja sen jälkeen ne lahjoitetaan kahdelle mopottomalle kävijälle.

Imatran kaupungin nuorisopalveluiden Mopotalli sai keskiviikkona 18.5. lahjoituksena kaksi kunnostettavaa skootterimopoa. Lahjoituksen teki imatralainen moottoripyöräkerho Vintage Machine Garage.

─ Pyörät ovat kohtuullisen helposti kunnostettavissa. Ajattelimme, että näiden avulla pojat ja tytöt voisivat oppia huoltamaan myös omia pyöriään ja harrastuksen pariin voisi tulla sellaisiakin, joilla ei ole omaa ajokkia, lahjoittajiin kuuluva Jani Niittynen kertoi.
Kerho antoi myös lahjakortin, jolla kunnostajat voivat hankkia varaosia.

─ Tämä on hieno ele. Kun pyörät on saatu valmiiksi voimme joko arpoa ne Mopotallin kävijöiden kesken tai lahjoittaa sellaisille nuorille, joilla ei ole mahdollisuuksia hankkia itse mopoa. Nyt siis kannattaa tulla Mopotalli-toimintaan mukaan, jos on kiinnostunut mopoilusta, tallin ohjaana toimiva Olli Seppänen kannustaa.
Mopotalli on toiminut nyt Vuoksenniskan Koivukuja 1:ssä pari kuukautta. Seppäsen mukaan toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin ja erityisesti keskiviikkoiltaisin tiloissa on ollut noin 10-20 kävijää.
Mopotalli on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 15-21. Paikalla on joka päivä aikuinen ohjaaja, joka muun muassa neuvoo mopojen kunnostamisessa.

 

Lisätietoja: 

Mopotallin ohjaaja Olli Seppäinen, 040 481 9826, olli.seppanenatimatra.fi (olli[dot]seppanen[at]imatra[dot]fi)