Kuva
Uusi Kosken koulukeskus ulkoa kuvattuna.
Kosken koulukeskus

Kosken koulukeskuksen ympäristössä asfaltoidaan ja istutetaan nurmikkoa

Tiedote
1.11.2021 15:39
Rakennustöillä ei ole vaikutusta koulukeskuksen liikenteeseen.

Kosken koulukeskuksen ympäristössä viimeistellään katuja ja piha-alueita. Koulukeskuksen ja Vuoksen välistä kulkevilla Koulukellonkujalla ja Sulkukujalla tehdään pohjatöitä tänään maanantaina sekä huomenna tiistaina. Kadut asfaltoidaan keskiviikkona ja torstaina 3.—4.11.

Keskiviikkona ja torstaina asfaltointitöitä tehdään myös Imatrankosken kentällä.

Asfaltointi ja muut viimeistelytyöt eivät vaikuta Kosken koulukeskuksen liikennejärjestelyihin, vaan liikenne kulkee normaalisti.

Sulkukujalla on syksyn aikana korjattu vanha, painunut viemärilinja sekä poistettu vanhoja viemärihaaroja.

—Lisäksi alueella uusittiin hulevesijärjestelmä, sillä vanhan järjestelmän kapasitetti ei ollut riittävä. Hulevesiverkostoon kertyvän sadeveden määrä on kasvanut huomattavasti, kun alueelle on rakennettu uutta katto- ja asfalttipintaa, rakennuttaja Henry Tapiola Mitra Imatran Rakennuttaja Oy:stä kertoo.

Koulukeskuksen ympäristössä tehdään myös muita viimeistelytöitä. Koulukellonkuja ja koulukeskuksen väliselle piha-alueelle asennetaan ensi viikolla nurmikko. Sen jälkeen työmaa-aluetta rajaavat aidat poistetaan.

Lisätietoja:

Rakennuttaja Henry Tapiola, Mitra Imatran Rakennuttaja Oy, henry.tapiolaatmitra.fi (henry[dot]tapiola[at]mitra[dot]fi), 05 235 2827

 

file type icon