Kuva
Vuoksenniskan koulu
Kaksi A-rakennuksen luokkaa korjataan lähiaikoina.

Vuoksenniskan koulun vanhan osan A-rakennuksessa alkavat tiivistyskorjaukset

Tiedote
10.11.2020 13:43
Korjausten onnistumista näissä tiloissa seurataan mittauksin. Myös käyttäjien kokemuksilla on iso painoarvo.

Vuoksenniskan koulun A-rakennuksen tiloja ja rakenteita on tutkittu kesän ja syksyn 2020 aikana. Tutkimukset on suorittanut RTA Olli Inkinen Raklamit Oy:stä.

Tutkimuksissa on havaittu tiivistystarvetta joidenkin luokkatilojen ulkoseinissä. Ongelmia tiiveyden osalta on ikkunaliittymissä ja ikkunoiden alapuolisissa rakenteissa. Näistä kohdista voi kulkeutua epäpuhtauksia sisätiloihin.

Tiivistyskorjaukset aloitetaan mahdollisesti jo tällä viikolla luokasta 206. Tämän jälkeen siirrytään luokkaan 106. Työaika-arvio on 1-2 viikkoa per tila. Näissä tiloissa toimivat ryhmät pystyvät siirtymään korjausten ajaksi muihin tiloihin koulun sisällä.

Korjausten onnistumista näissä tiloissa seurataan mittauksin. Myös käyttäjien kokemuksilla on iso painoarvo. Jatkotoimenpiteistä ja niiden ajankohdasta päätetään yhdessä koulun johdon kanssa.

Asiasta tiedotetaan aina tarvittaessa.

 

Lisätietoja:  

Mitra Imatran Rakennuttaja Oy:n tekninen isännöitsijä Jyri Honkasalo p. 05 235 285, jyri.honkasaloatmitra.fi (jyri[dot]honkasalo[at]mitra[dot]fi)

Imatran kaupungin tila- ja turvallisuuspäällikkö, sisäilmatyöryhmän puheenjohtaja Sami Turunen,
p. 020 617 4450, sami.turunen@imatra.fi

 

Jos epäilet kärsiväsi sisäilmaongelmasta kaupungin tiloissa

  • Ota yhteyttä kouluterveydenhoitajaan (oppilaat ja huoltajat), työterveyteen (henkilöstö). Sisäilmatyöryhmä saa viralliset määrät oireilevista henkilöistä ja ongelmatiloista tätä kautta.
  • Jos oireet eivät helpotu tehtyjen korjaustoimenpiteiden jälkeen, olkaa uudelleen yhteydessä terveydenhoitajaan/työterveyteen