Kuva
Järjestäjät Lasse Heiskanen, Suvi Seppänen ja Jaakko Hasu Pumptrackin edessä.
Lasten liikuntatapahtuman järjestäjistä vasemmalta Lasse Heiskanen Eklusta, Suvi Seppänen Imatran kaupngilta ja Jaakko Hasu Imatran urheilijoista toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi Pumptrackille

Ovatko nallet jo talviunilla? Alle kouluikäisten lasten ja perheiden liikuntatapahtuma Ukonniemen Pumptrack -radalla

Tiedote
28.10.2020 16:01
Ukonniemessä Pumptrackin maastossa etsitään koloihin kätkeytyneitä nalleja Lauantaina 31.10. klo 16.00- 19.00 -radalla (osoite Lammassaarentie 5). Liikunnallisten nallerastien jälkeen odottaa valoa pimeneviin iltoihin tuova yllätys. Tapahtuman loppushow on klo 18.30. 

Nallerasteina ovat olohuonesirkus, Emit- minisuunnistusrata (n. 100m), tanssirasti, heijastinsuunnistus (alle kilometri) sekä pyörä talvikuntoon -rasti, jossa voi tarkastuttaa pyöränsä kunnon ja saada vinkkejä sen huoltoon. Kaikki rastit on tarkoitus tehdä yhdessä perheellä. Radan suorittaneille on luvassa mukava ja hyödyllinen yllätys.

Eklu Ry:n lasten ja nuorten liikunnan kehittäjän Lasse Heiskasen mukaan tapahtumalla vastataan koronan vuoksi vähentyneeseen lasten liikkumiseen.

– Pimeän tullen loka-marraskuussa liikkuminen tutkitusti vähenee. Siksi tapahtuma pidetään juuri nyt. Tapahtumasta voi saada vinkkiä mukavaan yhdessä liikkumiseen, mikä toivottavasti kannustaa jaktaamaan liikkumistä myös syksyn iltoina, Heiskanen toivoo.

Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja:
Imatran kaupungin liikunnanohjaaja Suvi Seppänen,  etunimi.sukunimiatimatra.fi (etunimi[dot]sukunimi[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 53
Eklu Ry:n lasten ja nuorten liikunnan kehittäjän Lasse Heiskanen, etunimi.sukunimiateklu.fi (etunimi[dot]sukunimi[at]eklu[dot]fi) p. 040 500 1849

Vinkkejä tapahtumaan osallistujille

  • Paikalle kannattaa tulla pyörillä, sillä tapahtumassa saatte ohjeistusta juuri omien pyörienne talvikuntoon laittamisesta.
  • Autolla saapuvat: pysäköinti Karhumäki Pumptrack – radalle, Imatran jäähallille (osoite Ottelukatu 1) tai Ukonniemen urheilukentälle (osoite Kenttämiehenkuja 5)
  • Pakatkaa mukaan omat eväät. Pumptrackillä on grillikatos, jossa on mahdollisuus makkaranpaistoon. Päälle säänmukainen varustus ja heijastimet. Lisäksi voi ottaa omat taskulamput mukaan (ei pakollinen).
  • Huomioikaa voimassa olevat koronasuositukset. Lapset osallistuvat tapahtumaan huoltajiensa valvonnassa ja vastuulla.  

Ulkoliikuntatapahtuman järjestävät Imatran kaupungin Liiku ja leiki-iloa päivään! -hanke, Etelä-Karjalan liikunta ja urheilu, Imatran urheilijat pyöräilyjaosto ja Sk-Vuoksi.