Maastoreitti on käytettävissä useampana päivänä.

Imatra MTB:n maastopyöräilyreitti on nyt vapaasti käytettävissä

Ukonniemi-stadionin ympäristöön on merkattu kymmenen kilometrin mittainen reitti.

Lauantaina 10.8. Imatran Urheilijat järjestää koko perheen Imatra MTB -maastopyöräilytapahtuman. Sitä ennen kuka vaan voi käydä testaamassa pyöräreittiä.

Ukonniemi-stadionin maastoon on merkattu kymmenen kilometrin pituinen reitti, joka on kaupunkilaisten vapaasti käytettävissä ennen kilpailun alkua lauantaina kello 12.

– Tämä on hyvä mahdollisuus tutustua helppoon maastoon. Kymmenen kilometrin reitti ei ole vaativa, joten se sopii kaikille. Reitti soveltuu hyvin esimerkiksi aloittelijoiden ja lapsiperheiden käytettäväksi, Imatran Urheilijoiden Antti Heikkinen toteaa.

Reitille pääsee tapahtumapaikalta, Ukonniemi-stadionilta.

– Lähtö ja maali ovat stadionilla. Siellä sijaitsee myös kilpailukeskus, Heikkinen kertoo.

Tällä viikolla ehtii pyöräilemään useampana päivänä. Myös pidempi matka on valmisteilla.

– Perjantaiaamuun mennessä myös 30 kilometrin reitin on tarkoitus olla valmis. Nyt on mahdollisuus hyödyntää reittiä keskiviikosta lauantaiaamuun asti. Puoleenpäivään mennessä ylimääräisten tulee poistua reitiltä, Heikkinen sanoo.

Lauantaisen MTB-tapahtuman ennakkoilmoittautuminen on sulkeutunut. Kisakansliassa voi kuitenkin vielä ilmoittautua mukaan.

– Ennakkoilmoittautuneita on kaksisataa. Luulen, että lopullinen osallistujamäärä olisi noin 300-350, Heikkinen arvioi.

 

Lisätiedot:

Imatra MTB kilpailukanslia Kirsi Hasu, p. 044 548 8548, info@imatramtb.fi

Imatran Urheilijat

Imatra MTB -tapahtuma lauantaina

MTB-tapahtumaan voi ilmoittautua paikan päällä kilpailukansliassa perjantaina kello 18-20 sekä lauantaina kello 8-11. Tapahtumassa pyöräillään viidessä eri sarjassa 10, 30 ja 60 kilometrin matkoilla.

Lue lisää tapahtumasta.