Kuva

Ikääntymisseminaari

Tiedote
7.2.2017 19:24
Myötätuulta ikäihmisille maakunnallinen seminaari 16.3.2017 kello 13.00-15.00 Imatran Kulttuuritalo Virta, Karelia Sali. Kahvila Virta palvelee ennen ja jälkeen seminaarin. Seminaarissa esitelmän pitää lääketieteen tohtori, geriatrian erikoislääkäri, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston ylilääkäri Harriet Finne-Soveri. Seminaari on maksuton.

 

 

Myötätuulta ikäihmisille -seminaari 16.3.2017 kello 13.00-15.00, Imatran Kulttuuritalo Virta, Karelia Sali

Seminaarissa esitelmän pitää lääketieteen tohtori, geriatrian erikoislääkäri, Helsingin kaupungin sosiaali-  ja terveysviraston ylilääkäri Harriet Finne-Soveri.

Hänen osaamisalaansa ovat vanhuspalvelujen järjestäminen, kehittäminen ja muutosjohtaminen sekä palvelujen laatu ja kustannusvaikuttavuus. Hänen kliinisiä osaamisalueitaan ovat mm. muisti, kipu, saattohoito, palvelutarpeen arviointi, lääkitys ja ravitsemus. Harriet Finne-Soverilla on osaamisalueeltaan laaja sekä kansallinen että kansainvälinen kokemus. Lisäksi hän on kirjoittanut merkittävän määrän julkaisuja ja kolumneja. (Lähde: www.thl.fi)

Esitelmässä käsitellään mm.:

-Miten joustavasti siirrymme laitoshoidosta kotihoitoon; mitä kotihoidon kehittäminen edellyttää?, miten ihminen itse voi edistää mahdollisimman pitkään kotona asumista, miten kolmannen sektorin toimijat voivat olla mukana?

-Miten ihmiset voisivat käytännössä valmistautua ikääntymiseen?

- Ennusmerkkejä ihmisessä tai lähipiirin ikääntyvissä ihmisissä, joista pitäisi alkaa huolestua?

 

Tervetuloa!

IMATRAN KAUPUNKI

Vanhusneuvosto

 

 

 

 

 

 

 

Seminaari on maksuton. Seminaariin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

 

Kulttuuritalo Virran kahvila palvelee ennen seminaaria ja sen jälkeen.

 

Lisätietoja: kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori Sirkku Sarlomo, sirkku.sarlomoatimatra.fi (sirkku[dot]sarlomo[at]imatra[dot]fi), p. 0206172225.