Suosittu 3D-tulostuskerho jatkuu syksyllä!

Virasojan 3D-tulostuskerho Imatralla käynnistyy jälleen syyskuussa 2016. Tervetuloa tutustumaan 3D-tulostukseen ja tekemään yhdessä tulevaisuutta! Lapset yhdessä äitien tai isien, mummojen tai vaarien tai kanssa ovat kaikki tervetulleita. (Kuva Heidi Piili)

Vapaaehtoisvoimin toimiva kerho on osallistujille ilmainen. Kerhon vaikutin on mielenkiinto 3D-tulostukseen ja yhdessä lasten kanssa tekeminen.

Kerholla on neljä tulostinta ja viisi tulostuskynää. Kerhossa voi tehdä esimerkiksi tassukorviksia tai Minecraft-avaimenperiä. Vain mielikuvitus on rajana! Kerho sijaitsee Virasojan koululla, jossa on oma 3D-tulostusluokka.

Kerhossa on kolme kolme ryhmää

3D-tulostuksen alkeet

Joka ei tunne 3D-tulostusta voi tulla joka toinen lauantai 10.9.2016 lähtien klo 10-11 tutustumaan 3D-tulostukseen. Alakoululaiset ensimmäisestä kuudenteen luokkaan yhdessä aikuisen kanssa ovat tervetulleet tähän ryhmään. Viimeinen kerhokerta on 17.12. Yhdessä ryhmässä on tilaa kuudelle lapselle. Ota yhteys Heidi Piiliin tarkempien tietojen saamiseksi.

3D-tulostuksessa edistyneet

Aiemmin kerhossa käyneet tai muuten 3D-tulostusta tuntevat alakoululaiset voivat aikuisten kanssa tulla tekemään projektitöitä joka toinen lauantai alkaen lauantaista 10.9.2016 klo 11-13. Koko syksyn pyörivässä ryhmässä tehdään projektiluontoisia töitä. Voit tehdä omia projekteja tai osallistua yhteisiin projekteihin. Tähän ryhmään otetaan kahdeksan lasta koko syksyksi.

3D-tulostuksen äiti(tai isä)/mummo (tai vaari)-lapsi-ryhmä

Viime keväänä kokeiltiin myös äiti-lapsi-3D-tulostuskerhoa, joka sai hyvän vastaanoton. Tasapuolisuuden vuoksi perustettiin äiti/isä & mummo/vaari-lapsi-3D-tulostuskerho. Kokoonnumme joka kuukauden toinen lauantai alkaen lauantaista 10.9.2016 klo 13.30-15.30. Lapset 0-12-vuotiaisiin yhdessä äitien (sekä toki isien) kanssa ovat tervetulleet tähän ryhmään TEKEMÄÄN YHDESSÄ LASTEN KANSSA ja juttelemaan sekä JAKAMAAN KOKEMUKSIA LAPSIPERHEEN ARJESTA. Vanhempien tai isovanhempien mukanaolo on pakollista. Kerholla on leluja pienimpiä varten. Keitämme vanhemmille. Viimeinen kerhokerta on 3.12. Jokaiselle kerralle otetaan uusi ryhmä. Ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Yhteen ryhmään otetaan kahdeksan äiti (isä) & mummo (vaari) – lapsi – kokoonpanoa.

Ryhmiin kannattaa ilmoittautua heti, jotta pääsee mukaan.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Heidi Piili heidimapiili@gmail.com tai 0449773597. Heidi ottaa erittäin mielellään jatko- ja kehitysehdotuksia vastaan! Ryhmällä on myös Facebook-sivut ”Imatra goes 3D!” Käykää kurkkaamassa ja tykkäämässä.