Kuva
Urheilutalo-uimahallin pääsisäänkäynti

Uimahalli ja urheilutalo suljetaan kesällä kolmen kuukauden ajaksi 

Tiedote
6.3.2024 15:30
Kaikki kiinteistön liikuntatilat ovat kesän ajan kiinni. Sulun aikana rakennuksessa tehdään huoltotoimenpiteitä. 

Imatran uimahalli-urheilutalo sulkeutuu tulevana kesänä kesä-elokuun ajaksi. 

Sulun aikana kaikki liikuntatilat ovat pois käytöstä eikä kiinteistössä työskentele kaupungin työntekijöitä. 

— Rakennuksessa toimivat yrittäjät voivat pyörittää toimintaansa normaaliin tapaan. Kaupungin toimintoja talossa ei kuitenkaan ole, liikunta- ja hyvinvointipäällikkö Henna Jääskeläinen kertoo. 

Kesäsulun aikana kiinteistössä tehdään huoltotoimenpiteitä. Urheilutalon henkilökunta on kesälomalla ja osittain lomautettuna. 

Pidennetyn kesäsulun takia urheiluseurat pääsevät harjoittelemaan urheilutalon liikuntasaleissa vasta syyskuun alusta lähtien. Elokuun ajaksi urheilutaloa käyttävät seurat voivat hakea harjoitusvuoroja Mansikkalan koulukeskuksen liikuntasaleista. 

Asiakkaiden vuosipasseihin lisätään aikaa seitsemän viikkoa, mikä on normaalin aikaisemman kesäsulun ja pidennetyn kesäsulun välinen erotus. Asiakkaan tulee käydä lataamassa lisäaika vuosipassiin uimahalli-urheilutalon kassalla.

Vuoksenniskan kuntosalin lippuja voi ostaa sulun aikana verkkokaupasta.

Pitempi sulku tuo säästöjä

Urheilutalo ja uimahalli on viime vuosina suljettu kesällä noin kuudeksi viikoksi. Sulun aikana henkilökunta on ollut kesälomalla ja kiinteistössä on tehty huoltotöitä.  

Tulevana kesänä sulku on pitempi säästösyistä. 

—Kolmen kuukauden sulkuajan on laskettu tuovan säästöä noin 70 000–100 000 euroa. Säästöt tulevat palkkakustannuksista ja kiinteistön ylläpitokustannuksista. Summassa on huomioitu lipputulojen ja salimaksujen menetykset, Jääskeläinen toteaa.  

Kesäsulusta ja lomautuksista linjattiin kaupunginhallituksessa 3.10.2023 talousarvion yhteydessä. Muutosneuvottelut henkilökunnan kanssa on käyty syksyllä. Henkilöstö saa tiedon lomautuksen kestosta ja ajankohdasta huhtikuun loppuun mennessä. 

Lisätietoja: 

Liikunta- ja hyvinvointipäällikkö Henna Jääskeläinen, henna.jaaskelainenatimatra.fi (henna[dot]jaaskelainen[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 1097 

Palvelujohtaja Arja Kujala, arja.kujalaatimatra.fi, p. 020 617 2227 

Muokattu 7.3.: Lisätty tieto siitä, että vuosipasseihin lisätään aikaa.
Muokattu 14.3.: Lisätty tieto siitä, että asiakkaan tulee käydä lataamassa lisäaika vuosipassiin uimahalli-urheilutalon kassalla.
Muokattu 25.3.: Lisätty tieto siitä, että Vuoksenniskan kuntosalin lippuja voi ostaa sulun aikana verkkokaupasta.

Kommentit

T. Laine
Torstai
07/03/2024
00:42

Saako vuoden kuntosali- ja…

Saako vuoden kuntosali- ja uimakortin haltija siis kolme lisäkuukautta korttiinsa?

59
53

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.