Kuva
Laura Voutilainen
Laura Voutilaisen kiertue saapuu Imatralle.

Laura Voutilaisen kiertue huomenna Kulttuuritalo Virrassa

24.11.2022 11:20
Voutilainen esittää yhtyeensä kanssa tuttuja hittejä mutta myös tuntemattomampia lauluja. Black week -tarjouksena myynnissä on kaksi lippua yhden hinnalla.

Laura Voutilaisen Mitähän seuraavaks, Laura? -kiertue saapuu Imatralle perjantaina 25.11.

Kiertueella Voutilainen esittää paitsi tuttuja hittejä 30-vuotiselta uraltaan, myös lauluja, jotka sopivat huomioitavaksi juuri nyt.

—Syvissä vesissä käydään, mutta myös ilon, kiitollisuuden ja riemun hetkissä. Oman erityisen huomiohetkensä saavat myös muutamat vähemmän tunnetut kappaleet, joissa olen toiminut tekstittäjänä ja säveltäjänä. Otanpa pitkästä aikaa myös selloni mukaan, Voutilainen kertoo.

Voutilainen esiintyy Imatralla yhdessä bändin kanssa. Lasse Piiraisen luotsaama ryhmä koostuu maan parhaimmistoon kuuluvista muusikoista: mukana ovat Kari Hulkkonen (basso), Riku Karvonen (kitara), Risto Niinikoksi (rummut) sekä  multi-instrumentalisti-laulajat Veera Railio ja Mirkka Paajanen.

Laura Voutilaisen konsertti on Kulttuuritalo Virran Karelia-salissa perjantaina 25.11. kello 19. Lippukauppaan pääset tästä linkistä. Parhaillaan käynnissä on Black week tarjous, jossa myynnissä on kaksi lippua yhden hinnalla. Tarjoushintaiset liput ovat saatavilla ainoastaan ennakkoon verkkokaupasta.

Lisätietoja:              

Tuotantopäällikkö Juha Leskinen, Imatra Base Camp, juha.leskinenatimatra.fi (), p. 040 556 6629

Laura Voutilainen: Mitähän seuraavaks?

Kirjoita kommentti