Kuva
Pyöräilijöitä tapahtumassa.
Avustuksia voi hakea, jos tapahtuma tai toiminta tukee esimerkiksi imatralaisten hyvinvointia.

Seurat ja yhteisöt: kaupunginhallituksen avustukset haettavissa elokuussa

Tiedote
11.8.2023 11:25
Ensi vuoden toiminta-avustusta voi hakea Imatran kaupungin strategiaa tukevaan toimintaan. Viimeinen hakupäivä on perjantai 15.9.2023.

Hakemuksen voivat tehdä kolmannen sektorin toimijat, esimerkiksi yhdistykset, seurat ja säätiöt. Avustusta myönnetään toimintaan ja tapahtumiin, jotka tukevat kaupungin tuoretta strategiaa.

Imatran kaupungin uusi strategia nojaa kolmeen kivijalkaan: vastuullinen kulttuuri- ja matkailukaupunki, hyvän olon karjalainen kaupunki ja yhdessä tekemisen kaupunki. 

Avustuksen saamisessa painotetaan sitä, että tuettava toiminta on kaupungin strategian mukaista. Esimerkiksi tapahtuman tulee tuottaa lisäarvoa vaikkapa keskustan elinvoimaan tai lisätä kaupunkilaisten hyvinvointia, konsernitalouspäällikkö Marko Pollari kertoo.

Hakuaika päättyi perjantaina 15.9.2023 klo 15.

Kaupunginhallitus linjaa avustusbudjetin syksyn talousarviovalmistelun yhteydessä.  Määräaikaan mennessä tulleiden hakemusten joukosta valitaan avustettavat kohteet ja valituille ilmoitetaan joulukuussa.

Kulttuuri-, liikunta- nuoriso- ja hyvinvointitoimintaan sekä ympäristöjen kunnostamiseen tarkoitetut avustukset tulevat hakuun myöhemmin. Myös Imatran Base Campin avustukset tapahtumajärjestäjille haetaan erikseen.

 

 

Lisätietoja:

Konsernitalouspäällikkö Marko Pollari, p. 020 617 2268, marko.pollariatimatra.fi (marko[dot]pollari[at]imatra[dot]fi)