Kuva
Tuleva Erä- ja luontokulttuurimuseo, nykyinen Imatran kaupungintalo talvella.
Tuleva Erä- ja luontokulttuurimuseo

Erä- ja luontokulttuurimuseon palvelut syntyvät yhteistyössä, mutta miten? Osallistu kyselyyn

Tiedote
9.2.2022 18:08
Kutsumme mukaan yritysten, yhdistysten ja oppilaitosten edustajia sekä muita erä- ja luontokulttuurimuseosta kiinnostuneita toimijoita.
Kerro meille, miten lähdemme mukaan tälle yhteiselle matkalle!

Valtakunnallinen erä- ja luontokulttuurimuseo tulee olemaan näyttelyiden ja kokoelmien lisäksi joukko toisiinsa kytkeytyviä palveluita. Eräpöhinää -hanke kutsuu eri alojen toimijoita yhteen luomaan tätä palvelukokonaisuutta.

- Järjestämme vuoden 2022 aikana 3-4 työpajaa, joissa ideoidaan ja suunnitellaan erä- ja luontokulttuurimuseoon linkittyviä toimintoja, palveluita ja tuotteita. Tämä kyselyn kohderyhmänä ovat yritykset, oppilaitokset ja yhdistykset erityisesti Etelä-Karjalan ja laajemmin Saimaan alueella, hankkeen projektipäällikkö Mona Taipale kertoo.

Kerro meille, miten lähdemme yhteistyötä rakentamaan vastaamalla alla olevaan kyselyyn viimeistään sunnuntaina 20.2.2022.

Erä-ja luontokulttuurimuseon kysely

Erä- ja luontokulttuurimuseo tulee olemaan vaikuttava ja vetovoimainen erä- ja luontokulttuurin kokemisen ja esittelyn keskus sekä aktiivinen kohtaamispaikka. Museolla tulee olemaan monenlaisia vaikutuksia ympäristöönsä. Museo on iso mahdollisuus ja juuri nyt on oikea aika tulevan yhteistyön rakentamiselle!

Lisätietoja tulevasta museosta

www.eraluontomuseo.fi

Lisätietoja:

projektipäällikkö Mona Taipale, mona.taipaleatimatra.fi (mona[dot]taipale[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 2257