Kuva
Valtuustoseminaarissa Lassi Nurmea tentattiin muun muassa kuntotutkimuksista.
Valtuustoseminaarissa Lassi Nurmea tentattiin muun muassa kuntotutkimuksista.

Valtuuston uimahalliseminaari kesti lähes viisi tuntia

Tiedote
23.1.2023 20:52
Paljon keskustelua, päätöksiä jatkotoimista kuukauden päästä. Ensin kukin ryhmä hauduttelee näkemyksiään.

Imatran kaupunginvaltuusto piti seminaarin normaalin valtuustokokouksen päätteeksi maanantaina. Noin viiden tunnin seminaarissa käytiin läpi uimahallisuunnitelmia.

Seminaarissa alustuksia pitivät muun muassa kaupunginjohtaja Matias Hilden talousnäkymistä, Mitran toimitusjohtaja Lassi Nurmi aiemmista kiinteistöjen kuntotutkimuksista sekä palvelujohtaja Arja Kujala ja liikunta- ja hyvinvointipäällikkö Henna Jääskeläinen hallihankkeen ennakkovaikutusten arvioinnista.

Tilaisuuden alussa  puhuivat myös kylpylän johtaja Ari Aspia ja kylpylän hallituksen puheenjohtaja Onni Hietalahti. He esittelivät kylpylän näkemyksiä mahdollisesta yhteistyöstä.

- Seminaari oli luonteeltaan informatiivinen ja keskustelu runsasta. Mitään ei näissä seminaareissa päätetä. Nyt seuraavan vajaan kuukauden aikana poliittiset ryhmät käyvät keskustelua omissa piireissään ja helmikuussa valtuuston kokouspäivänä mietimme millaisia näkemyksiä ryhmillä on ja miten etenemme, valtuuston puheenjohtaja Anna Helminen kertoo.

Seuraavan kerran päättäjät palaavat siis uimahalliasiaan yhdessä 13.2.

 

Lisätietoja:

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anna Helminen, 020 617 2280, anna.helminenatimatra.fi (anna[dot]helminen[at]imatra[dot]fi)