Kuva
Jäähalli ulkoa. Aurinko paistaa.
Jäähalli ulkoa.

Jäähallilla on toimintaa myös kesällä

Tiedote
10.6.2022 15:11
Jäähallin leirikesä 2022 on pyörähtänyt käyntiin.

Jäähallin leirejä kesällä 2022 järjestävät ulkopaikkakuntalaiset seurat ja yrittäjät sekä paikalliset toimijat. Etenkin kotimaisten taitoluisteluseurojen määrä on ollut kasvussa.

Rajan sulkeuduttua monet leirit, kuten KHL-joukkueiden leiritykset, on peruttu, jolloin kalenterista on avautunut tilaa paikalliselle Imatran Ketterälle. Tästä syystä Imatran Ketterä pystyy toimimaan laajemmin ja olemaan aktiivinen turnausten järjestämisessä.

Kaikkia kansainvälisiä leirejä ei ole peruttu ja niitäkin on luvassa jäähallilla. Okanagan Hockey järjestää kansainvälisiä leirejä ja osallistujia on tulossa muun muassa Baltian maista.

— Kansainväliset leirit ovat ainutlaatuinen tilaisuus paikalliselle pelaajalle nähdä uudenlaista pelityyliä, sanoo Okanagan Hockey -leirejä järjestävä Oy Saimaa Life Ltd:n Vitali Vanhanen.

Jäähallilta vapaita aikoja löytyy vielä etenkin alku- ja loppukesästä. Timmin sähköisestä varauskalenterista pystyy tarkastamaan jäähallin ajantasaisen varaustilanteen. Leirimyyntiä hoitaa Anni Toiviainen.

Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Anni Toiviainen, anni.toiviainenatimatra.fi (anni[dot]toiviainen[at]imatra[dot]fi), 020 617 1002