Kuva
Liikennemerkkejä.
Liikennemerkkejä.

Asemäentien kevyen liikenteen väylä on suljettu torstaiaamusta perjantai-iltapäivään

Tiedote
8.6.2022 18:53
Ensi viikolla kevyen liikenteen väyliä asfaltoidaan Asemäentiellä ja Sulkukujalla. Samalla asennetaan myös uusia katoksia bussipysäkeille.

Asemäentien kevyen liikenteen väylä suljetaan liikenteeltä torstaiaamuna 9.6. Kiertotie kulkee Piikadun kautta. Liikenteelle väylä avataan jälleen perjantai-iltapäivällä 10.6.

—Sulun aikana kulkuväylällä tehdään pohjatöitä asfaltointia varten, paikallisvalvoja Konsta Toikka Mitra Imatran Rakennuttajasta kertoo.

Ensi viikolla eli viikolla 24 asfaltoidaan Asemäentien ja Sulkukujan kevyen liikenteen väylät.

Asfaltointien lisäksi kaupungissa tehdään parhaillaan myös ajoratojen urapaikkauksia sekä katumaalauksia.

—Näistä ei pitäisi suurta haittaa liikenteelle olla. Urapaikkaukset saattavat aiheuttaa pieniä katkoksia liikenteeseen, mutta paikalla on aina liikenteenohjaajia. Maalaukset tehdään pääosin iltaisin ja öisin, jolloin liikennettä on muutenkin vähän, Toikka kertoo.

Uusia bussipysäkkejä

Ensi viikolla pystytetään myös uusia katoksia bussipysäkeille.

Vanhoja katoksia vaihdetaan uusiin Sienimäenkadulla, Tiehaaranmäellä, Ensontiellä ja Niskalammella. Vuoksenniskantielle asennetaan katos pysäkille, jossa katosta ei aikaisemmin ole ollut.

Näiden lisäksi myöhemmin kesällä asennetaan vielä kaksi kokonaan uutta katosta. Katokset asennetaan kaupunkilaisten äänestämille pysäkeille. Äänestää voi 15.6. saakka tässä linkissä.

Lisätietoja:
Paikallisvalvoja Konsta Toikka, Mitra Imatran Rakennuttaja Oy, konsta.toikkaatmitra.fi (konsta[dot]toikka[at]mitra[dot]fi), p. 05 235 2829