Lapsia kävelykadulla
Millainen on esimerkiksi elävä keskusta?

Nyt voit vaikuttaa kaupungin strategiaan

Vastaa kyselyyn 27.5. mennessä.

Imatran kaupungin uusi strategia on työn alla. Valtuutetut ovat jo antaneet strategiaan omia näkemyksiään. Myös kaupungin henkilöstölle on järjestetty kysely. Nyt on imatralaisten vuoro vaikuttaa.

Kaupungin strategialuonnos rakentuu kolmen kivijalan varaan: Vastuullinen kulttuuri- ja matkailukaupunki, hyvän olon karjalainen kaupunki ja yhdessä tekemisen kaupunki. Lisäksi strategialuonnoksessa on yhteensä yhdeksän eri keinoa kivijalkatavoitteiden toteuttamiseksi.

Kaupunkilaiselta toivotaan erityisesti ajatuksia siitä, miten strategian kivijalkatavoitteita voitaisiin käytännössä toteuttaa tulevien vuosien aikana.

─ Hyvä strategia näkyy ja vaikuttaa kaupungin ja kaupunkilaisten arjessa. Emme halua tehdä vain paperia pölyttymään arkistoon, vaan huoneentaulua koko kaupungin kehittämiseksi: siksikin käytännön ajatukset ja ideat ovat tärkeitä, vt. kaupunginjohtaja Matias Hilden sanoo.

Imatran kaupunki toivoo, että mahdollisimman moni imatralainen vastaa oheiseen kyselyyn 27.5. mennessä. Kyselyyn voi vastata nimettömänä tai jos haluaa osallistua Imatra-tuotteiden arvontaan, voi jättää yhteystietonsa. 

Valtuusto käsittelee strategiaa kesäkuussa.

 

Vastaa kyselyyn tästä

 

Lisätietoja:

Vt. kaupunginjohtaja Matias Hilden, p. 020 617 2200, matias.hilden@imatra.fi