Kuva
Puheenjohtajan nuija
Maanantaina hallitus linjaa kokouksessaan urheilutalon sijainnista.

Kaupunginhallitus kokousmatkalle ensi viikolla

Tiedote
31.3.2022 16:28
Tarkoitus on tiivistää myös hallituksen pöydässä istuvien yhteistyötä.

Imatran kaupunginhallitus, valtuuston puheenjohtajat ja ylin virkajohto matkaavat ensi maanantaina kokous- ja tutustumismatkalle. Kaksipäiväinen matka suuntautuu Haminaan ja Porvooseen.

─ Tarkoituksemme on hakea oppia ja ideoita niin elinvoimatyöhön kuin siihen, miten voisimme houkutella uusia asukkaita Imatralle. Tärkeää on myös vahvistaa kaupunginhallituksen pöydässä istuvien luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden yhteistä tekemistä, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Nokelainen toteaa.

Maanantaina kaupunginhallitus tutustuu muun muassa Haminan konserniyhtiöihin ja keskustelee kaupunkien välisestä yhteistyöstä. Sen jälkeen hallitus suuntaa Porvooseen, missä järjestetään varsinainen kaupunginhallituksen kokous. Kokouksen asialistalla ovat muun muassa uuden urheilutalon sijaintipaikka ja vt. kaupunginjohtajan tehtävien hoitaminen muutosvaiheessa. Porvoon kaupungin vieraina imatralaiset ovat tiistaina aamupäivällä.

Matkan valmistelussa on otettu huomioon korona-ajan ohjeet. Huhtikuusta alkaen Imatran kaupungin työ- ja opintomatkat ovat harkinnanvaraisresti sallittuja.

Myös kouluilla otetaan vastaan joitakin ulkopuolisia vierailijaryhmiä kevään aikana. Laajempi avoimien ovien päivä kaupunkilaisille järjestetään koulukeskuksissa 7.4.

 

Lisätietoja:

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Nokelainen, p. 040 593 0552, ilkka.nokelainenatimatra.fi (ilkka[dot]nokelainen[at]imatra[dot]fi)