Kuva
Karttakuva Imatran Karhukallion alueelta, poikkeavat liikennejärjestelyt merkitty punaisella.
Karhukallion liikennejärjestelyt 23.2.2022 alkaen

Karhukalliossa uusia liikennejärjestelyjä huomisesta 23.2.2022 alkaen

Tiedote
22.2.2022 17:30
Pitsiinkorventien ja Majavankadun/Hiirenkujan välisen kevyen liikenteen väylän saneeraaminen käynnistyy tällä viikolla. Tämän seurauksena kevyen liikenteen väylä on huomisesta 23.2.2022 alkaen suljettuna siihen asti, kun työt saadaan valmiiksi.

Työn kesto on alustavasti noin kuukausi. Aikataulu tarkentuu työn edetessä ja siitä tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla.

Karhukallion aluesaneeraus on ollut käynnissä viime elokuusta lähtien. Talven aikana on tehty  hulevesiviemäröintiä ja purkuojaa. Nyt alkaa kevyen liikenteen saneeraus, johon sisältyy muun muassa tielinjan muutos, massanvaihto, rumpuputkien asennus, salaojituksen teko ja kuivatusojien kaivu. Myös valaistus tullaan uusimaan kevyen liikenteen väylälle.

- Urakoitsija haluaa suorittaa urakan tässä vaiheessa vuotta, koska katsoi sen sopivan parhaiten heidän omaan aikatauluunsa. Myöhemmin keväällä tai kesällä saneerataan Pitsiinkorventie ja Myyränkuja. Näiden töiden aloitus tarkentuu, kun olosuhteet paranevat. Kokonaisuudessaan valmista tulisi olla kesäkuun loppuun mennessä, Henry Tapiola Mitralta kertoo.

Urakoitsijana tässä saneerauksessa toimii Koneurakointi Ovaska Oy.

Lisätietoja:

Henry Tapiola, Mitra Imatran Rakennuttaja Oy, henry.tapiolaatmitra.fi (henry[dot]tapiola[at]mitra[dot]fi), p. 05 235 2827