Maiju Suotama, imatralainen vapaaottelija.
Maiju Suotama, imatralainen vapaaottelija

Maiju Suotama on Imatran uusi urheilijalähettiläs

Markkinointiyhteistyösopimus on voimassa vuoden 2022 loppuun asti. Yhteistyön tarkoitus on ennen kaikkea hyödyttää urheilijaa eteenpäin urallaan näkyvyyden lisäämisen ja taloudellisen tuen avulla.

Maiju Suotama on imatralainen vapaaottelija ja lukkopainija. Hän on hallitseva lukkopainin Suomen mestari vuosilta 2016-2021.

- Koen ylpeyttä, että saan edustaa kotikaupunkiani Suomessa ja maailmalla. Imatralla on hyvä maine kamppailulajien piireissä. Muilla paikkakunnilla ihmetelläänkin, että mitä Imatran hanavedessä oikein on, kun täältä on tullut jo useita Suomen parhaita kamppailulajien edustajia, Suotama kuvailee.

- Mielestäni Imatralla perustyö tehdään hyvin ja täällä meillä on ammattitaitoiset valmentajat. Meillä on myös oma brutaali tyyli, jota kutsutaan monesti muualla päin sanalla ”imatraaka” ja käsite Imatran voima on hyvin tunnettu lajin parissa, hän jatkaa.

Tavoitteena on päästä syyskuussa lukkopainin MM-kisoihin Las Vegasiin

- Toivottavasti viikon tai kahden sisällä selviää, miten maailma avautuu rajoituksista ja harjoitusleirit pääsisivät alkamaan. Toukokuussa on lukkopainin EM-kisat Moldovassa, josta lähden hakemaan kisapaikkaa syyskuun maailmanmestaruuskilpailuihin, Suotama kertoo.

Urheilijalähettiläs nostaa Imatraa esiin omalla persoonallaan

- Imatra on profiloitunut vahvasti talvilajikaupungiksi (hiihto, jäälajit), mutta meillä on myös upeita urheilijoita monissa muissakin lajeissa. Näemme, että urheilijalähettiläät ovat oiva keino nostaa esiin positiivista henkeä ja levittää tietoa Imatran hyvistä urheilu- ja liikuntafasiliteeteistä, kertoo myyntipäällikkö Anni Toiviainen Imatra Base Campista.

- Imatralla jokainen saa olla oma suuri persoonansa ja sitä myös nämä eri lajien urheilijat voivat olla. He saavat edustaa Imatraa aivan omana itsenään omaan tyyliinsä, Toiviainen jatkaa.

Vapaaottelija Maiju Suotama nostaa esiin sopimuskauden aikana imatralaisuuttaan ja Imatran harjoitteluolosuhteita omissa somekanavissaan. Lisäksi pääsemme vuoden aikana urheilijan harjoituspäivien matkaan mukaan pariin otteeseen.

Lisätietoja:

myyntipäällikkö Anni Toiviainen, anni.toiviainen@imatra.fi, p. 040 615 8478