Kuva
Henna Jääskeläinen kaupungintalon aulassa.
Henna Jääskeläinen.

Henna Jääskeläinen aloitti liikunta- ja hyvinvointikoordinaattorina 

Tiedote
18.1.2022 16:39
Jääskeläinen vastaa terveyden- ja hyvinvoinnin edistämisestä ja tekee yhteistyötä muun muassa kaupungin eri toimijoiden, seurojen sekä järjestöjen kanssa. 

Henna Jääskeläinen on aloittanut liikunta- ja hyvinvointikoordinaattorina Imatran kaupungilla.  
Jääskeläinen vastaa kaupungin terveyden- ja hyvinvoinnin edistämistyöstä ja toimii liikuntapalvelujen henkilökunnan esihenkilönä. Lisäksi hän on mukana useissa maakunnan yhteistyöryhmissä.
—Työhöni kuuluu lisäksi yhteistyö imatralaisseurojen ja järjestöjen kanssa. Vastaan myös muun muassa urheilutalon ja uimahallin toiminnan kehittämisestä, Jääskeläinen kertoo.  
Jääskeläinen tulee tekemään runsaasti yhteistyötä seurojen ja järjestöjen kanssa. Hän toivoo yhteistyön alkavan rohkeasti ja avoimesti. 
—Yhdessä toimimalla pystymme toimimaan kaikkien imatralaisten hyvinvoinnin hyväksi. Toivon, että minuun ollaan yhteydessä hyvin matalalla kynnyksellä. 
Jääskeläisellä on vankka työkokemus niin yritys-, yhdistys- kuin julkisen sektorin toimialoilta. Ennen siirtymistään Imatran kaupungin palvelukseen hän työskenteli MIELI Etelä-Karjalan mielenterveys ry:n palveluksessa apulaisjohtajana ja asiantuntijana hanketyössä. Koulutukseltaan Jääskeläinen on sosionomi (AMK). 
Liikunnan ja hyvinvoinnin koordinaattorin tehtäviä hoiti aikaisemmin Arja Kujala. Kujala valittiin syksyllä 2021 Imatran kaupungin palvelujohtajaksi. 
 
Lisätietoja: 
Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Henna Jääskeläinen, henna.jaaskelainenatimatra.fi (henna[dot]jaaskelainen[at]imatra[dot]fi), 020 617 1097 
Palvelujohtaja Arja Kujala, arja.kujalaatimatra.fi (arja[dot]kujala[at]imatra[dot]fi), 020 617 2227