Kuva
Imatrankosken virtuaalimallin näyttökuva kesäistä Valtionhotellista.
Imatrankosken virtuaalimallissa kesäinen Valtionhotelli

Imatran Seudun Kehitysyhtiö julkaisi Imatrankosken virtuaalimallin

Tiedote
16.12.2021 17:10
Malliin pääsee tutustumaan pöytäkoneen verkkoselaimella osoitteessa imatra3d.fi.

Kehyn tiedotteessa kerrotaan, että juuri julkaistu virtuaalimalli on perusversio, jota voi kehittää vielä monipuolisemmaksi. Mallia ei vielä ole mobiiliversiona.

-Tämä malli on nyt Imatrankoskesta ja tietyltä rajatulta alueelta, mutta se on täysin laajennettavissa muun muassa eri vuorokauden- ja vuodenajoille, muihin kaupunginosiin, vuokrattavien ja myytävien tilojen esittelyyn ja vaikka kaupungin kaavoituksen avuksi, kertoo Kehyn yritysasiantuntija Sven Langbein tiedotteessa.

Mallissa yritykset voivat hyödyntää myös avatareja eli lisätä hahmon tai vaihtoehtoisesti auton omalla logolla ja yrityksen väreissä. 
Lisäksi paikallisille taide- ja kulttuuritoimijoille on varattu malliin oma näyttö Koskentorin aukiolle, missä on mahdollista näyttää muun muassa tanssiesityksiä tai konsertteja videoiden muodossa.

-Malli on taatusti koronaturvallinen tapa tutustua Suomen vanhimpaan matkailunähtävyyteen myös ulkomaisille matkailijoille, sillä virtuaalimallista on olemassa suomen lisäksi englannin ja venäjän kieliversiot, Langbein kertoo.

Imatra3d.fi -virtuaalimallin omistaja on Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy, joka myös ylläpitää ja kehittää sitä. Yritykset voivat tiedustella markkinointi- ja yhteistyömahdollisuuksista Kehyltä, josta sitten ohjataan yritykset käytännön toteutusta varten mallin valmistajalle AR-Go Lab Oy:lle. 

Kehy on toteuttanut Imatrankosken virtuaalimallin Lake Saimaa - St Petersburg Travel Corridor CBC-hankkeella.

Lisätietoja:
yritysasiantuntija Sven Langbein sven.langbeinatkehy.fi (sven[dot]langbein[at]kehy[dot]fi)
yritysasiantuntija Jani Saajanlehto jani.saajanlehtoatkehy.fi (jani[dot]saajanlehto[at]kehy[dot]fi), p. 040 544 1055
AR-Go Lab Oy infoatar-go.fi (info[at]ar-go[dot]fi)