Kuva
Kuvaaja ja kuvattavat oppilaat kadulla.
Vuoksenniskan koulun liikenneturvavideo kuvattiin Vuoskenniskan raitilla

Vuoksenniskan koululaisten liikenneturvallisuusvideo saa ensi-iltansa komeasti Bio Vuoksessa

Tiedote
8.12.2021 17:26
Videolla näyttelevät Vuoksenniskan koulun oppilaat.

Osa Imatran koulujen neljäs-, viides- ja kuudesluokkalaisista sai tänä syksynä valittavakseen liikenneturvallisuusaiheisen videokurssin, jolla oppilaat pääsivät harjoittelemaan videon käsikirjoituksen tekoa sekä tutustumaan videoon mediana.

Vuoksenniskan koulukeskuksen oppilaiden suunnittelema vajaan kolmen minuutin mittainen video on nyt valmistunut ja se esitetään Bio Vuoksessa kaikille kiinnostuneille perjantaina 10.12.2021 klo 17.30. Esitys on maksuton.

Mansikkalan ja Kosken koulukeskuksen mediakurssien tuotokset esitellään niiden valmistuttua. Kaikki videot tullaan myös julkaisemaan Imatran kaupungin YouTube-kanavalla.

Valinnainen mediakurssi on osa Liikenneturvallisuustyö mediakasvatuksen keinoin Imatralla -hanketta, jossa edistetään lasten ja nuorten liikenneturvallisuutta osallistavalla tavalla. Hankkeen toteutuksesta vastaavat videotuotantoyhtiö Sweet Karelia ja liikennealan asiantuntija Sitowise Oy yhdessä Imatran kaupungin kanssa.

Hanke on saanut Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Tieliikenteen turvallisuuden valtionavustusta.

Lisätietoja:

Vuoksenniskan koulun videosta, luokanopettaja Katja Lehtolainenkatja.lehtolainenatedu.imatra.fi (katja[dot]lehtolainen[at]edu[dot]imatra[dot]fi), p. 020 - 6176721

Hankkeesta, liikennesuunnittelija Kaisa Pohjola, kaisa.pohjolaatimatra.fi (kaisa[dot]pohjola[at]imatra[dot]fi), p. 020 - 617 4424