Seurat voivat ilmoittaa menestystä niittäneistä urheilijoistaan tammikuun alkuun saakka.

Kaupunki palkitsee menestyneitä urheilijoita

Tiedote
3.12.2021 10:37
Ilmoitukset palkittavista on tehtävä viimeistään 5. tammikuuta.

Imatran kaupunki palkitsee jälleen menestyneitä urheilijoita ja urheilujoukkueita. Seurat voivat ehdottaa palkittavia urheilijoita ja joukkueita tammikuun 5. päivään saakka.

Palkitsemiseen oikeuttavat suomenmestaruuskilpailuissa saavutetut palkintosijat 17–23-vuotiaiden sarjoissa sekä yleisissä sarjoissa pohjoismaiden-, euroopan- ja maailmanmestaruuskilpailuissa. Olympialaisissa ja paralympialaisissa saavutettu menestys arvioidaan erikseen tapaus- ja lajikohtaisesti.

–Urheilun lisäksi palkitsemiseen voi oikeuttaa myös menestys esimerkiksi ammattitaitokilpailussa. Myös kunta- ja terveysliikuntaa edistäneitä tahoja huomioidaan palkitsemisissa, hallinto- ja myyntisihteeri Kati Bragge kertoo.

Ehdotukset palkittavasta urheilijasta tai joukkueesta on toimitettava kaupungille keskiviikkoon 5.1.2022 mennessä. Ilmoituslomakkeita saa kaupungintalon asiakaspalvelusta, urheilutalon kassalta sekä kaupungin verkkosivuilta osoitteesta imatra.fi/menestyneeturheilijat. Sivulta löytyvät myös tarkemmat palkitsemiskriteerit.

Lomakkeen tai sitä vastaavat tiedot voi toimittaa sähköpostitse hallinto- ja myyntisihteeri Kati Braggelle (kati.braggeatimatra.fi (kati[dot]bragge[at]imatra[dot]fi)).

 

Lisätietoja:
Hallinto- ja myyntisihteeri Kati Bragge, kati.braggeatimatra.fi (kati[dot]bragge[at]imatra[dot]fi), 020 617 2216