Kuva
ihmisiä lavalla ja kahdella miehellä kukkapuskat sylissä.
Vesa-Pekka Vainikka (toinen oikealta) kukitettiin myös kaukolämpöyhdistyksen kunniapuheenjohtajuuden kunniaksi

Vesa-Pekka Vainikalle Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n kultainen ansiomerkki

Tiedote
29.11.2021 17:51
Tunnustus myönnettiin Imatran Lämpö Oy:n toimitusjohtajana toimivalle Vainikalle viime perjantaina Kaukolämpö 2021 -tapahtumassa Tampereella.

Kultainen ansiomerkki myönnetään kaukolämpöalalla toimivalle tai toimineelle henkilölle tunnustuksena uraauurtavasta ja ansiokkaasta toiminnasta alan kehittämiseksi valtakunnallisesti ja paikallisesti. 

Tunnustuksen saanut Vesa-Pekka Vainikka suhtautuu palkitsemiseen rauhallisesti.

– Onhan se mukava juttu, että kollegat arvostaa ympäri Suomea, hän toteaa.

Suomen kaukolämpöalan toimijoiden yhdistys FINDHC Ry:n toiminnanjohtaja Katja Kurki-Suonio on monisanaisempi.

– Vesa-Pekalla on niin paljon ansioita, että ansiomerkkihakemuksen sinänsä hyvin laaditut perustelut ovat siihen nähden latteita, Kurki-Suonio kiittelee.

Erityisesti hän nostaa esille Vainikan vahvan kansainvälisen kokemuksen ja aktiivisuuden huoltovarmuustoiminnassa. Vesa-Pekka Vainikka oli vuonna 2016 perustetun Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n ensimmäinen puheenjohtaja vuodesta 2016 vuoden 2020 loppuun. 

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry myöntää kaukolämmön ansiomerkkejä joka toinen vuosi yhdistyksen järjestämän Kaukolämpö -tapahtuman yhteydessä. Vuoteen 2019 saakka kaukolämmön ansiomerkkejä jakoi Energiateollisuus ry.

Lisätietoja:
Imatran Lämpö Oy:n toimitusjohtaja Vesa-Pekka Vainikka, vesa-pekka.vainikkaatimatra.fi (vesa-pekka[dot]vainikka[at]imatra[dot]fi), 020 617 4800