Kuva
Jenni Könönen kaupungintalon aulassa Imatra-tuotekassi kädessään.
Jenni Könönen voitti muraalikyselyn arvonnassa Imatra-tuotekassin

Muraalikyselyyn tuli hyviä ehdotuksia aiheista ja sijainneista

Tiedote
9.11.2021 15:12
Lämpimät kiitokset kaikille kyselyyn osallistuneille! Lähes puolet 38 vastaajasta toivoi muraalia Imatrankoskelle, mutta myös Mansikkala, Vuoksenniska ja Sienimäen vuokratalot sekä Taiteiden talo Tainionkoskella nousivat esille.

Värikkäät luontoaiheet kuten Vuoksea, koskea sekä kasveja ja eläimiä kuvaavat muraalit piristäisivät vastaajien mielestä kaupunkikuvaa. 

Mitra Imatran Rakennuttaja Oy on valmis tuomaan kaupunkikuvaan lisää muraaleja ja seuraava toteutetaan vuoden 2022 puolella. Kyselyn vastauksissa tuli toiveita muraalin sijoittamisesta niin yksityisten kuin kaupungin omistamiin kiinteistöihin. Kaupungin tilaamat muraalit tullaan toteuttamaan vain kaupungin omistuksessa olevaan kiinteistöön.

- Kyselyn vastaukset ovat meille tärkeitä! Käymme kyselyn vastaukset huolella läpi ja kerromme sitten myöhemmin niiden ja työryhmän päätöksen pohjalta seuraavan muraalin aiheen ja paikan. LAB-ammattikorkeakoulun kanssa hyvin toiminut yhteistyö saa varmasti jatkoa, kiittelee Mitran toimitusjohtaja Lassi Nurmi.

Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken on arvottu yksi kaupungin tuotekassi. Arpaonni suosi tällä kertaa Sienimäellä asuvaa Jenni Könöstä.

- Muraali vanhan Linnalan koulun seinällä on hienon näköinen. Muraaleja voisi olla enemmänkin, kun ne tuovat väriä kaupunkiin. Asun Sienimäellä ja sinne sopisi hyvin jokin luontoaiheinen muraali, vaikka sieniä kuvaava, toivoo Jenni Könönen.

Lämpimät onnittelut arvonnan voittajalle!

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Lassi Nurmi, lassi.nurmiatmitra.fi (lassi[dot]nurmi[at]mitra[dot]fi) p. 05 235 2850