Kuva
Musta lämpökamera vaalealla taustalla.
Lämpökamera

Maanantaista 18.10. alkaen voi Imatran kaupungintalolta lainata lämpökameraa vuorokaudeksi kotiin.

Tiedote
15.10.2021 14:29
Lämpökameran voi lainata Imatran kaupungintalon asiakaspalvelusta henkilöllisyystodistusta vastaan vuorokaudeksi. Perjantaina lainatessa palautuspäivä on maanantaina. Lämpökameran lainaaminen on maksutonta.

Lämpökameran avulla löydetään kodin lämpövuodot. Esimerkiksi ikkunat ja nurkat saattavat päästää lämpöä ulos. Kuvauksella lämpövuodot saadaan helposti näkyviin ja se helpottaa korjaustoimenpiteiden suunnittelua. Hyvä energiantehokkuus ei ole pelkästään ilmastoteko. Samalla, kun säästää lämmityskustannuksissa niin myös sisäilma paranee, koska vuotokohdista voi virrata sisälle likaista ilmaa.

Lämpökameran lainausohje:


​​​Imatran kaupungintalon asiakaspalvelusta p. 020 617 2253. Asiakaspalvelu on avoinna maaanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin sekä aattoina kello 8–15

Lämpökameran mukana tulee kattava käyttöohje ja käyttöön liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Tanja Nyholmiin, tanja.nyholmatlappeenranta.fi (tanja[dot]nyholm[at]lappeenranta[dot]fi), 040 703 3366.

 

Lisätietoja lämpökamerasta ja sen käytöstä:

Greenrality Network

Lämpökameran Imatralle tuo Etelä-Karjalan energianeuvonta, joka tarjoaa koko maakunnan alueen asukkaille ohjeita muun muassa asumiseen, liikkumiseen ja lämmitystapavalintoihin liittyen