Kuva
Tainionkosken päiväkoti
Tainionkosken päiväkoti

Kaupunki pyytää palautetta varhaiskasvatuksesta

Tiedote
8.3.2021 13:28
Palautteen avulla kehitetään esiopetuksen, päiväkotien ja perhepäivähoidon palveluja. Suurin osa kysymyksistä on huoltajille, mutta myös lapset saavat kertoa mielipiteensä.

Imatran kaupunki kerää maaliskuussa palautetta varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta kyselyn avulla.

Kyselyllä kartoitetaan huoltajien näkemyksiä esiopetuksen, päiväkotien ja perhepäivähoidon sisällöstä, toiminnasta ja laadusta.

Palautetta pyydetään pääasiassa huoltajilta, mutta myös lapset saavat äänensä kuuluviin: mukana on kaksi kysymystä, joihin on tarkoitus vastata yhdessä lapsen kanssa.

­–Haluamme kuulla myös lasten mielipiteitä. Vastaaminen on myös hyvä tilaisuus jutella lapsen kanssa siitä, mitä mieltä lapsi itse on varhaiskasvatuksesta, varhaiskasvatuspalveluiden päällikkö Minna Leinonen kertoo.

Kysely löytyy tästä linkistä. Linkki kyselyyn lähetetään kaikille esiopetuksessa, perhepäivähoidossa ja päiväkodeissa olevien lasten huoltajille ja se löytyy myös kaupungin internetsivuilta.

Vastausaika päättyy sunnuntaina 21.3.

 

Lisätietoja:

Varhaiskasvatuspalveluiden päällikkö Minna Leinonen, minna.leinonenatimatra.fi (minna[dot]leinonen[at]imatra[dot]fi), 020 617 3515

Palautekysely