Kuva
Kuvakaappaus verkkosivuilta.
Jumppaa voi seurata kaupungin verkkosivuilta.

Kaupunki aloittaa livejumppatunnit

Tiedote
25.1.2021 14:00
Virtuaaliseen jumppaan voi osallistua Youtuben tai kaupungin verkkosivujen kautta. Ensimmäinen kaikille avoin etäjumppatunti on huomenna tiistaina.

Imatran kaupungin liikuntapalveluiden jumppaan voi jatkossa osallistua verkon välityksellä.

Ensimmäinen suorana lähetyksenä lähetettävä jumppatunti pidetään huomenna tiistaina kello 15.

- Silloin pidetään keppijumppaa, eli osallistujan kannattaa varata itselleen jo valmiiksi jumppakeppi. Myös vaikkapa harjanvarsi käy tähän tarkoitukseen, liikunnanohjaaja Riitta Pellinen kertoo.

Suoraa jumppalähetystä voi seurata kaupungin Youtube-kanavalla tai osoitteessa imatra.fi/livejumppa. Viimeisimmän jumpan voi katsoa sivuilta myös jälkikäteen tallenteena.

Monipuolista jumppaa kolme kertaa viikossa

Helmikuun alusta lähtien jumppia lähetetään verkon välityksellä kolme kertaa viikossa aina maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 15.

Tulossa on monipuolisesti erilasia jumppia: maanantaisin oman kehon painolla tehtävää kuntojumppaa, tiistaisin keppijumppaa ja keskiviikkoisin kahvakuulaa.

Jumppa-aikataulut, poikkeavat lähetysajat ja muut tiedot jumpista päivitetään verkkosivuille osoitteeseen www.imatra.fi/livejumppa.

- Koronatilanteen takia emme voi toistaiseksi järjestää perinteisiä jumppia. Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman moni pääsisi jumppaamaan kanssamme näin virtuaalisesti, Pellinen toivoo.

 

Lisätietoja:

Liikunnanohjaaja Riitta Pellinen, 020 617 7202, riitta.pellinenatimatra.fi (riitta[dot]pellinen[at]imatra[dot]fi)

Livejumpat

Etäjumppa muutettu sanaksi livejumppa 25.1.2021 klo 13.25.