Kuva
Luistimet teräviksi. Jäälle pääsee jo viikonloppuna.

Nyt luistelemaan, Imatralla jo neljä jääkenttää käytössä

Tiedote
11.12.2020 15:18
Luistelemaan pääsee Vuoksenniskalla, Kostinpuistossa, Tainiolla ja Mikonpuistossa. Pukuhuoneet joudutaan valitettavasti pitämään suljettuina koronaepidemian vuoksi.

Imatralla pääsee nyt luistelemaan neljällä jääkentällä. Perjantaina 11.12. on avattu Vuoksenniskan kaukalo, Kostinpuisto, Tainio ja Mikonpuiston kenttä.

Kenttiä ei ole vielä höylätty ja sen vuoksi niillä luisteltaessa on noudatettava erityistä varovaisuutta. Ensi viikolla jatkamme kenttien parantamista, liikuntapaikkamestari Jani Niittynen toteaa.

Valot näillä kentillä palavat illalla kello 21 asti. Pukuhuoneet joudutaan valitettavasti pitämään suljettuina koronaepidemian vuoksi. Luistimien vaihto on tehtävä kenttien laidalla.

Linnala avautuu alkuviikosta

Kolmella jääkentällä on vielä jäädytys kesken.

- Linnalassa jäädytys jatkuu viikonlopun yli. Imatrankoskella ja Meltolassa jatkamme alkuviikosta. Jos kelit pysyvät pakkasella, saamme kaikki kentät auki ensi viikolla, Niitttynen sanoo.

Kenttien avaaminen ei ollut itsestään selvyys muutamien päivien pakkasten jälkeen.

- Haluankin kiittää kaikkia henkilöitä, ketkä tekivät kovasti töitä sen eteen, että nyt viikonloppuna Imatralla päästään jo luistelemaan neljällä kentällä.

 

Lisätietoja:

Liikuntapaikkamestari  Jani Niittynen, p.040 677 9137,  jani.niittynenatimatrankipa.fi (jani[dot]niittynen[at]imatrankipa[dot]fi)