Kuva
Kouluruokala, jossa ruokailijoita.
Mansikkalan koulukeskuksen ruokala.

Imatran kaupunki ja Saimaan tukipalvelut keräävät palautetta ruokailusta

Tiedote
9.11.2020 16:03
Kysely toteutetaan kaikissa Imatran päiväkodeissa ja kouluissa.

Imatran kaupunki sekä kaupungin ruokapalveluiden järjestäjä Saimaan tukipalvelut keräävät marraskuussa palautetta varhaiskasvatuksen ja koulujen ruokailusta.

Palautetta kerätään kyselyllä, joka toteutetaan kaikissa kaupungin päiväkodeissa ja kouluissa.

–Ruokailu on tärkeä osa lasten ja nuorten arkea ja hyvinvointia. Kyselyllä haluamme selvittää, kuinka ruokailut sujuvat ja onko jotain, mihin meidän täytyy erityisesti kiinnittää huomiota, opetuspalveluiden päällikkö Minna Rovio kertoo.

Varhaiskasvatuksessa olevat lapset sekä 1. ja 2.-luokkalaiset vastaavat kyselyyn ryhmittäin aikuisen johdolla.

Peruskoulun 3.–9.-luokkalaiset vastaavat kyselyyn kouluajalla niin, että jokainen oppilas täyttää kyselyn itse. Myös lukiolaiset vastaavat kyselyyn itsenäisesti.

Lisäksi kyselyyn vastaavat myös varhaiskasvatuksen ja koulujen henkilökunta.

Vastausaikaa on perjantaihin 20.11. saakka. Kaupunki ja Saimaan tukipalvelut tiedottavat kyselyn tuloksista vastausajan päätyttyä.

 

Lisätietoja:

Opetuspalveluiden päällikkö Minna Rovio, Imatran kaupunki, 020 617 3404, minna.rovioatimatra.fi (minna[dot]rovio[at]imatra[dot]fi)

Varhaiskasvatuspalveluiden päällikkö Minna Leinonen, Imatran kaupunki, 020 617 3515, minna.leinonenatimatra.fi (minna[dot]leinonen[at]imatra[dot]fi)

Ruokapalvelujohtaja Elina Särmälä, Saimaan tukipalvelut,  elina.sarmalaatsaimaantukipalvelut.fi (elina[dot]sarmala[at]saimaantukipalvelut[dot]fi),  040 827 4667