Kuva
lippuautomaatti
Lippuja saa kassan ollessa kiinni automaatista.

Uimahallin ja urheilutalon lipunmyyntikassan aukioloajat muuttuvat marraskuun alussa

Tiedote
27.10.2020 21:41
Lippuja voi ostaa myös automaateista ja verkosta. Liikuntatilojen aukioloaikoihin muutoksia ei tule.

Imatran uimahallin ja urheilutalon lipunmyyntikassan aukioloajat muuttuvat 1.11.2020 alkaen. Liikuntatilojen aukioloajat säilyvät ennallaan.

Jatkossa lipunmyyntikassa on avoinna seuraavasti:

  • maanantaisin ja tiistaisin klo 8–18
  • keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9.30–17
  • lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu.

Kassan ollessa kiinni lippuja voi ostaa urheilutalon aulassa olevista lippuautomaateista sekä verkosta. Ohjeet ja linkki verkkokauppaan löytyvät täältä: https://www.imatra.fi/verkkokauppa. Urheilutalon lippuautomaattien käyttöön on tarjolla opastusta urheilutalolla.

Muutoksen taustalla on digitaalisten palveluiden kehittyminen sekä kustannussyyt.

–Lippuautomaattien toimintavarmuus on parantunut ja niiden käyttö on lisääntynyt siinä määrin, että voimme luopua kassan lähipalveluista hiljaisina aikoina, hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala toteaa.

Laitosmieheltä apua tarvittaessa

Kaupunki on yhteydessä urheilutalolla toimiviin urheiluseuroihin ja ohjeistaa seurojen jäseniä ja muita urheilutalon käyttäjiä.

–Lapsille ja nuorille kannattaa hankkia käyttömaksujen sarjalippuja, Kujala vinkkaa.

Laitosmies on paikalla urheilutalon ja uimahallin aukioloaikoina, myös silloin, kun lippukassa on kiinni. Häneltä voi pyytää apua esimerkiksi silloin, jos lippuautomaateissa tai sähköisissä porteissa ilmenee ilta- ja viikonloppuaikana teknisiä ongelmia.

Laitosmiehen työpiste on iltaisin ja viikonloppuisin aulan lippukassan tiloissa.

Tilojen luvatonta käyttöä ehkäistään kameravalvonnalla. Maksutta kulkevilta käyttäjiltä laskutetaan sanktiomaksu. Mikäli luvaton käyttö liittyy joukkue- tai ryhmälajeihin, otetaan yhteyttä joukkueen vastuuhenkilöön.

–Äärimmillään seurauksena voi olla harrastusvuoron peruminen. Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että kaikki käyttäjät osaavat toimia ohjeiden mukaan, Kujala sanoo.

 

Lisätietoja:

Hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala, p. 020 617 2227, arja.kujalaatimatra.fi (arja[dot]kujala[at]imatra[dot]fi)

Uimahallin ja urheilutalon aukioloajat