Saimaa
Saimaa

Imatran käynnistää tänään maanantaina koemarkkinoinnin rantatonteista

Koemarkkinoinnilla testataan, onko tonteille kysyntää.

Imatralla koemarkkinoinnissa oleva alue on uniikki ja rajoittuu Saimaan rantaan. Alue on luonnonläheinen ja ympärillä on runsaasti metsää ja lenkkimaastoja.  Myös palvelut ovat lähellä. Imatran keskustan palveluihin on noin kuusi kilometriä.

─ Kaupunginhallitus päätti avata koemarkkinoinnin, jotta tiedämme onko rantatonteille aidosti kysyntää. Jos näin on, rantatonttien tulevaisuutta mietitään. Nyt saamme konkreettista tietoa siitä, olisiko asuminen rantamaisemissa asia, mitä uudet muuttajat toivovat Imatralta. Tiedossamme on, että tämän hetken tarjonnalla tonttikauppojen ja omakotirakennuskohteiden käynnistymiset ovat Imatralla olleet viime vuodet kokonaan pysähdyksissä. Tämä tieto yhdistettynä työikäisen väestön määrän jyrkkään laskuennusteeseen kannustaa siihen, että on löydettävä ihan uudenlaisia keinoja houkutella ihmisiä kiinnostumaan Imatralla asumisesta, vs. kaupunginjohtaja Kaisa Heino sanoo.

Koemarkkinointia varten on luotu omat verkkosivunsa (imatra.fi/saimaatontit). Niiden kautta pääsee vastaamaan kyselyyn, jos rantatontit kiinnostavat. Kysely on avoinna heinäkuun loppuun asti.

Koemarkkinointikampanja näkyy verkkoviestinnän ohella kohdennetusti sosiaalisessa mediassa, printti-ilmoituksina ja ulkomainontana.

 

Lisätietoja:

vs. kaupunginjohtaja Kaisa Heino, p. 020 617 2206, kaisa.heino@imatra.fi