Kuva
Mansikkalan kiertoliittymän työmaa

Mansikkalan kiertoliittymässä liikennemuutoksia

Tiedote
22.4.2020 13:01
Liikennejärjestelyt muuttuvat töiden ajaksi

Torstaina 23.4. Mansikkalan kiertoliittymän työmaa-alueella tehdään asfaltin jyrsintätöitä. Töiden aikana koko jyrsittävä ajokaista on poissa liikenteeltä. Liikenne ohjataan kulkemaan ensin Vuoksen puoleisella ajokaistalla ja sen valmistuttua liikenne siirretään Koulukadun puoleiselle ajokaistalle. Tällöin vain yksi ajokaista suuntaansa on käytössä.
 
Jyrsintöjen jälkeen liikenne palautuu normaaliksi viikonlopun ajaksi. 

Maanantaista 27.4. alkaen kiertoliittymän työt jatkuvat ja Koulukadun puoleiset kaistat jäävät pois käytöstä. Liikenne ohjataan Vuoksen puoleisia kaistoja pitkin, jolloin suuntaansa on vain yksi kaista käytössä. Liikennejärjestely on voimassa töiden loppumiseen saakka kesällä. 

-    Maanantaista alkaen työmaan ohi ajettaessa ovat vain yhdet kaistat suuntaansa käytössä, koska Koulukadun puoleiset kaistat jäävät pois. Toivomme, että kuljettajat noudattavat varovaisuutta työmaan ohi ajaessaan, toivoo rakennuttaja Henry Tapiola.

Lisätietoja: rakennuttaja Henry Tapiola, henry.tapiolaatmitra.fi (henry[dot]tapiola[at]mitra[dot]fi), p. (05) 235 2827 Mitra Imatran Rakennuttaja Oy. 
Vastaava työnjohtaja Petri Pajumo, p. 0400778905  

 

Liikenteenohjaussuunnitelma