Kuva
Lapsia keinumassa päiväkodin pihalla.
Kesätyöpaikkoja on tarjolla esimerkiksi päiväkodeissa.

Varhaiskasvatuspaikkojen haku ensi syksylle

Tiedote
24.2.2020 10:13
Syksyn varhaiskasvatuspaikkojen haku on käynnissä, päiväkotipaikoissa muutoksia.

Syksyllä tarvittavat varhaiskasvatuspaikat tulivat hakuun tällä viikolla ja haku on voimassa maaliskuun loppuun mennessä. Syksyn varhaiskasvatuspaikkoja on haettava neljä kuukautta ennen paikan vastaanottamista. 

Muutoksia päiväkodeissa
Mansikkalan koulukeskuksen valmistuminen ja palveluverkon uudistus tuovat muutoksia päiväkotien toimintaan. Vuorohoito ja laajennettu hoito Vuoksenniskan vuoropäiväkodista ja Mikonpuiston päiväkodista muuttaa Mansikkalan koulukeskukseen. Uuden vuorohoitopäiväkodin nimeksi tulee Mansikkalan vuoropäiväkoti.

Imatrankosken päiväkoti muuttaa Mikonpuiston päiväkodilta vapautuviin tiloihin. Mansikkalan päiväkoti sulkeutuu ja sen toiminnot siirtyvät pääosin Mansikkalan koulukeskukseen ja Tainionkosken päiväkotiin.
Päiväkotipaikkaa haetaan siitä päiväkodista, johon lapsi on menossa. Syksyllä vuorohoitoa tarvitsevat hakevat paikkaa Mansikkalan vuoropäiväkotiin. 

-        Vanhempien ei tarvitse huolehtia vaikka hakisivatkin vahingossa väärää paikkaa lapselleen. Me kyllä hoidamme hakemuksen oikeaan osoitteeseen, kertoo varhaiskasvatuspalveluiden päällikkö Minna Leinonen. 

Mikäli vanhemmat haluavat lapselleen siirtoa yksiköstä toiseen, hakemus tulee tehdä tässä yhteydessä. 

Hakuaika syksyn varhaiskasvatuspaikoille on 31.3. mennessä. Aiemmin tarvittavat paikat haetaan normaalisti nyt toiminnassa olevista päiväkodeista. 

Lisätietoja: perhepäivähoidonohjaaja Anu Malinen, anu.malinenatimatra.fi (anu[dot]malinen[at]imatra[dot]fi),  p. 020 617 3353.