Kuva
Jalat bootseissa lähikuvassa
Kuvakaappaus Imatran tulevasta tapahtumakalenterista

Imatran uusi tapahtumakalenteri otetaan käyttöön 7.1.2020

Tiedote
31.12.2019 16:20
Tapahtumakalenteri uudistuu yhtä aikaa maakunnallisen kalenterin kanssa.

Imatra saa loppiaisen jälkeen uuden tapahtumakalenterin, joka näyttää tapahtumat myös kartalla ja tapahtumapaikoittain. Kalenterin ulkoasu muuttuu. 

Nyt käytössä oleva kalenteri palvelee 7. tammikuuta saakka. Uusi kalenteri avautuu uudessa osoitteessa tapahtumat.imatra.fi. Myös nykyisen tapahtumakalenterin osoite imatra.fi/tapahtumakalenteri tulee ohjaamaan oikeaan kalenteriin sen vaihduttua.

Uuden tapahtumakalenterin toimittaja on useille kaupungeille vastaavia kalentereita toimittanut Evetz International Oy. 

Muutoksia tapahtumien ilmoittajille

Tapahtumanjärjestäjät merkitsevät tapahtumansa entiseen tapaan Etelä-Karjalan maakunnalliseen tapahtumakalenteriin. Tapahtumat syötetään kuitenkin uudelle alustalle, jolle tapahtumanjärjestäjän tulee rekisteröityä. Kalenteriin rekisteröityminen ja siinä ilmoittaminen on tapahtumien järjestäjälle entiseen tapaan ilmaista.

Maakunnalliseen kalenteriin ilmoitetut tapahtumat näkyvät sekä maakunnan että Imatran kalenterissa. Moneen kertaan tietoja ei tarvitse syöttää.

Tapahtumanjärjestäjiä on lähestytty käsillä olevasta muutoksesta pitkin syksyä ja opastusta uuden kalenterin käyttöön tullaan järjestämään alkuvuodesta lisää. 

Tapahtumanjärjestäjille suunnattua tiedotusta voi seurata Etelä-Karjalan liiton sivuilla.

Lisätietoja: viestintäasiantuntija Heikki Laine, 020 - 617 2321