Kuva
Kyniä

Eskarilaisten ensi syksyn ilmoittautuminen

Tiedote
17.12.2019 10:14
Tulevien esikoululaisten huoltajille lähtenyt kirje esikoulupaikasta

Ensi syksynä esikoulussa aloittavien lasten huoltajille on maanantaina lähtenyt kirje, jossa pyydetään varmistamaan lapsen esikoulupaikka. Tänä vuonna kokeillaan ensi kertaa samantapaista ilmoittumismallia kuin koulutulokkaille eli esikoululaisille  on valmiiksi määritelty esikoulupaikka. Paikka tulee varmistaa täyttämällä kaupungin sivuilla oleva esiopetukseen hakeminen -lomake. Varmistus tulee tehdä 15.1. mennessä. 

Imatralla on yksi oppilaaksiottoalue, joka on jaettu suunnittelualueisiin. Lapsen esiopetuspaikka on ensisijaisesti omalla suunnittelualueella. Vuorohoitoa voi hakea esikoululaiselle, jolla on todellinen vuorohoidontarve ja se toteutuu Mansikkalan koulukeskuksessa.

Esiopetusta järjestetään Vuoksenniskan, Mansikkalan ja Kosken esiopetusalueilla. 

-  Kirjeitä on lähtenyt 198 tulevalla esikoululaiselle. Tainion ja Mansikkalan alueen esikoululaiset aloittavat syksyllä Mansikkalan uudessa koulukeskuksessa, kertoo varhaiskasvatuspalveluiden päällikkö Minna Leinonen. 

Lisätietoja: varhaiskasvatuspalveluiden päällikkö Minna Leinonen, p. 0206173515, minna.leinonenatimatra.fi (minna[dot]leinonen[at]imatra[dot]fi)