Kuva
Neuvottelujen piirissä tulee olemaan alle 10 työntekijää.

Imatran Kiinteistö- ja Aluepalvelu Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Tiedote
14.11.2019 14:17

Imatran Kiinteistö- ja Aluepalvelu Oy:n hallitus on 13.11.2019 päättänyt käynnistää yhtiössä kiinteistöpalveluiden ja maanrakennuksen tuotantoyksiköitä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Neuvotteluiden aloittaminen edellyttää Imatran kaupunginhallituksen hyväksyntää, kaupunginhallitus käsittelee asiaa maanantaina 18.11.2019.

Neuvottelujen taustalla on yhtiön toiminnan kehittäminen toimintaympäristön muuttuviin vaatimuksiin. Yhtiön tilauskanta tulee joidenkin toimintojen osalta laskemaan pysyvästi, tämä saattaa johtaa tehtävien lakkauttamiseen. Yhtiön tulee tehdä tarvittavat toimenpiteet resurssien sopeuttamiseksi toimintaympäristöön ja tilauskantaan nähden sopivaksi.

- Tarkastelemme toimintaympäristön muutosten vaikutuksia. Yhtiön tulee huolehtia, että yhtiö kykenee vastaamaan Imatran kaupunkikonsernin tarpeisiin, resurssit ovat määrällisesti oikeat ja ne on kohdennettu oikein. Sopeutustoimet voivat sisältää irtisanomisia, osa-aikaistamisia, alle 90 päivän lomauttamisia ja muita työsuhteen muutoksia, mahdolliset toimenpiteet kohdistuvat alle 10 työntekijään, toimitusjohtaja Markku Puuska sanoo.

 

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Markku Puuska, markku.puuskaatimatrankipa.fi (markku[dot]puuska[at]imatrankipa[dot]fi), p. 05 235 2860

Hallituksen puheenjohtaja Raikko Törönen, raikko.toronenatimatra.fi (raikko[dot]toronen[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 4430.