.

Kiitos yhteistyöstä nuorten työllistämisessä kesätöihin

Kesätyöseteleitä jaettiin tänä kesänä 220 kappaletta.

Ohjaamo jakoi Imatran kaupungin seteleitä 180 kpl ja yhteistyökumppanin Etelä-Karjalan Osuuspankin tarjoamia seteleitä 30 kpl imatralaisille ja 10 kpl ruokolahtelaisille nuorille. 

- Seteleitä meni tänä vuonna hyvin ja niillä moni nuori sai haluamansa kesätyöpaikan. Kiitos yrityksille, yhdistyksille ja Osuuspankille yhteistyöstä, kiittää kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori Sirkku Sarlomo. 

Kesätyösetelien maksatus on loppusuoralla. Viimeinen maksupäivä on 15.10.2019. Varmistat setelisi lunastuksen lähettämällä palkanmaksu-todistukset 10.10.2019 mennessä.

Jos kesätyöseteli on vielä lunastamatta (300 €, alv 0%) toimita palkanmaksutodistus Imatran kaupungille joko postitse osoitteeseen Imatran kaupunki, henkilöstöhallinto, Virastokatu 2, 55100 Imatra tai sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@imatra.fi. Mikäli maksuosoituksessa tulee olla joku tietty viite, ilmoita se samassa yhteydessä. Palkanmaksutodistuksessa tulee näkyä työntekijän nimi, yrityksen nimi, työskentelyn ajankohta sekä maksettu palkka.

Lisätietoja: Sirkku Sarlomo, sirkku.sarlomo@imatra.fi, p. 0206172225