Kuva
Lapsia koulussa.
Vuoksenniskan koulukeskus.

Vipinää Niskalla 27.-28.9.

Tiedote
20.9.2019 15:29
Vuoksenniskalla uusi koulukeskus oppilaineen esittäytyy ensi viikonloppuna

Perjantaina

Viikonlopun ohjelma aloitetaan jo perjantaina, jolloin koululaiset jalkautuvat Vuoksenniskalle. Torilla on oppilaiden myyntipiste kello 9 – 12. Myynnissä on leivonnaisia, karkkeja ja keksejä sekä linnunpönttöjä. Tarjolla on myös musiikkia oppilaiden ja esikoululaisten esittämänä. Esikoululaiset saapuvat torille kulkueena. 

Perjantaina voi osallistua myös koululaisten laatimaan Tunnista paikka – visaan. Visan kuvakollaasit löytyvät seuraavista liikkeistä: K-Supermarket, Info kirjakauppa, kahvila Miilia, Näönvuoksi, Niskan auto, KukkaSaimaa.  

- Oppilaat ovat ahkeroineet kisan osana oppitunteja. Luvassa on pieniä palkintoja yrittäjiltä, kertoo tapahtuma-asiantuntija Sari Saarinen. Voittajat arvotaan lauantaina koulukeskuksella.

Lauantai

Lauantaina esittäytyy koulukeskus. Uuteen koulukiinteistöön pääsee tutustumaan kello 9 – 13 välisenä aikana. Opastetut kierrokset lähtevät monitoimihallista puolen tunnin välein ja oppaina toimivat koulun tukioppilaat. Oppilaiden kahvio ja omaa tuotemyyntiä on A-rakennuksessa.  Musiikkia on luvassa kello 11.30 uudisrakennuksen näyttämöllä, jossa esiintyvät neljännet luokat. Koulun uusi esittelyvideo saa ensiesityksensä päivän aikana. 

Kello 10 – 12 jaetaan omenapuut viime keväänä syntyneille imatralaisille vauvoille. 

- Nyt on ainutalaatuinen tilaisuus tulla tutustumaan tähän moderniin oppimusympäristöön, kehottaa Saarinen.  

Mukana tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa on koulun YES-yrittäjäkasvatusohjelman oppilaita. 

Vuoksenniskan yrittäjät tarjoavat perjantaina paikkoja kuvakilpailukysymyksille ja lahjoittavat arvontapalkintoja kilpailuun oikein vastanneiden kesken. 

Lisätietoja: tapahtuma-asiantuntija Sari Saarinen, sari.saarinenatimatra.fi (sari[dot]saarinen[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 2213.

Ohjelma:

Perjantaina 27.9. Vuoksenniskan torilla kello 9-12

  • oppilaat myyvät omia tuotteitaan  
  • koululaiset ja esikoululaiset esiintyvät

Tunnista paikka –kilpailu seuraavissa liikkeissä: K-Supermarket, Info -kirjakauppa, kahvila Miilia, Näönvuoksi, Niskan Auto,  KukkaSaimaa – palkintojen arvonta lauantaina koululla

Lauantaina 28.9. Vuoksenniskan koulukeskuksella avoimet ovet kello 9 – 12.

  • oppilaiden kahvio ja tuotemyyntiä
  • opaskierroksia uudella koulukiinteistöllä, lähtö puolen tunnin välein monitoimihallista  (rakennukseen pääsee tutustumaan klo 13 saakka)
  • klo 11.30 oppilaiden musiikkiesitys uudisrakennuksen näyttämöllä
  • koulun esittelyvideo
  • klo 10 – 12 omenapuiden jako keväällä syntyneille imatralaisille vauvoille