Kuva
Kuva leikkipaikasta
Koskenpartaan leikkipaikka uusitaan

Koskenpartaan leikkipaikan remontti alkaa ensi viikolla

Tiedote
22.8.2019 13:24
Koskenpartaalla uusitaan leikkipaikka, tehdään uusia kukka-altaita ja korjataan kiveystä syksyn aikana.

Imatra-päivän jälkeen ensi viikolla aloitetaan Koskenpartaan leikkipaikan remontti. Remontissa asennetaan leikkipaikalle leikkivälineiden turvalaatta. Leikkipaikan irtovälineet ja osa kukka-astioista puretaan ja viedään pois, myös osa penkeistä siirretään remontin tieltä. Liuku-kiipeilyteline aidataan maalauksen vuoksi. 

-    Työtä ei voi oikein myöhempään syksyyn jättää, koska työt vaativat tiettyä lämpötilaa, kertoo kaupunginpuutarhuri Erika Luhtanen. 

Koskenpartaan tällä syksylle tulossa olevat korjaustyöt alkavat kun ulkoilmaterassit on purettu pois. Matinkadulle tehdään samantyyppiset kukka-altaat kuin Jukankadulle, Koskenpartaalta korjataan muutamia ongelmakohtia kivetyksessä sekä Keidas-terassin läheisyydessä olevat huonokuntoiset puut kaadetaan pois.

Remontti leikkipaikalla kestänee syyskuun ajan sekä Matinkadun osalta myös lokakuun puolelle. Remontti ei vaikuta kadulla liikkumiseen juurikaan; työn alla olevat alueet rajataan kyllä selkeästi.

Nepparin kalusteet ovat tulossa viikolla 38, jonka jälkeen niiden paikalleen asennus alkaa.

Lisätietoja: kaupunginpuutarhuri Erika Luhtanen, erika.luhtanenatimatra.fi (erika[dot]luhtanen[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 4704
Henry Tapiola, henry.tapiolaatmitra.fi (henry[dot]tapiola[at]mitra[dot]fi), p. 05 235 2827