Kuva
Imatra-päivä

Imatra-päivää vietetään lauantaina 24.8. teemalla Virtaava Imatra

Tiedote
21.8.2019 13:46
Päivän aikana paljon perinteistä ja jotain uuttakin

Virallisesti päivän aloittaa yleisökahvitus Kahvia ja kohtaamisia Inkerinaukiolla kello 10.30, joka kokoaa yhteen kaupunkilaisia, kaupungin virkamiehiä ja päättäjiä. 

Päivä jatkuu avajaisten merkeissä kello 12 Koskenpartaan lavalla, missä kaupunginjohtaja Kai Roslakka lukee Kruununpuiston julistuksen ja kuullaan kuka saa tänä vuonna Imatra-mitalin ja kuka palkitaan Myönteisen Imatra-kuvan edistäjänä. 

Ohjelma jatkuu virallisen osuuden jälkeen kello 14 Myö ja yö – osuudella,  jolloin lavalla nähdään monipuolisia esityksiä lukuisten eri esiintyjien toimesta klo 14.00 – 16.30. 

Imatra-päivään kuuluva Inkerin julkistaminen tapahtuu Koskenpartaan lavalla kello 16.30. Koskinäytös on kello 18, jonka jälkeen lavalla alkaa musiikki soida. Päivän päättää Dark Ride Brothers kello 20 alkavalla esiintymisellään. 

Imatra-päivän muuhun ohjelmaan ja esittelypisteisiin Koskenpartaalla, Koskipuistossa,  Inkerinaukiolla  ja Nepparilla voi osallistua kokeilemalla, katselemalla ja kuuntelemalla pääsääntöisesti klo 14.00 ja 16.00 välillä. 

Aamupäivän aikana pääsee kävelemään Imatrankosken padon yli Fortumin Energiapolkua, joka on auki kello 9 – 12. 

Tutustu koko ohjelmatarjontaan.