Kuva
Kesän ensimmäisen Virta-klubin esiintyjä ASA.
Ensimmäisen Virta-klubin esiintyjä ASA.

Virta-klubit polkaistaan käyntiin ainutlaatuisessa Vuoksi-maisemassa

Tiedote
4.7.2019 14:42
Viime kesältä tutut Virta-klubit saavat nyt jatkoa entistä suuremmassa mittakaavassa.

Kulttuuritalo Virran Vuoksi-auditorioon saapuu heinä-elokuun aikana konsertoimaan yhteensä viisi artistia Virta-klubien merkeissä. Näissä rennoissa tapahtumissa päästään nauttimaan niin monipuolisesta musiikista kuin ainutlaatuisesta Vuoksen maisemastakin. Letkeässä takapihan tunnelmassa yleisö voi hyödyntää myös anniskelualueen palveluita.

­– Tänä vuonna terassitasanteen lisäksi myös puoli katsomoa kattaa anniskelualueen, kuvailee tuottaja Juha Leskinen.

Virta-klubien tapahtumakuvauksen mukaisesti tyylilajit ovat tapahtumissa edustettuna laidasta laitaan: tarjolla on niin rappia, reggaeta, folkrockia, räkähumppaa kuin jazziakin. Lisäksi ennen kutakin esitystä kello 18 tapahtumapaikalla järjestetään puolen tunnin mittainen open mic –osuus, jossa halutessaan kuka tahansa voi vapaasti esiintyä. Tämän kesän Virta-klubit korkkaa rap-artisti ASA & Band perjantaina 4.7. kello 19.

Lippuja keikoille saa etukäteen verkosta Ticketmaster –palvelun kautta. Paikan päällä on myös ovimyynti Kulttuuritalon ala-aulassa. Sisäänkäynti klubeille tapahtuu pääovista; kulku Vuoksi-auditorioon toisen kerroksen kahvilan kautta.

Mahdollinen kesäkelien arvaamattomuus ei vaikuta tapahtumien toteutumiseen.

– Sadesään sattuessa esitykset siirretään Virran sisätiloihin, Leskinen sanoo.

Rennot Virta-klubit on tarkoitettu kaikenikäiselle yleisölle - tapahtumissa ei ole ikärajoitusta.

– Auditorion vain täysi-ikäisille tarkoitettu anniskelualue on selkeästi kyltein rajattu, Leskinen kertoo.

Välitön ulkoilmatapahtuman tunnelma yhdistettynä taustalla virtaavaan Vuokseen tarjoaa idylliset puitteet kesäisen illan viettoon hyvän musiikin parissa. Ravintola palvelee myös konserttien jälkeen, joten samoissa maisemissa voi jatkaa viikonloppuillasta nauttimista.

 

Lisää ohjelmistosta Virran sivuilta.

 

Lisätiedot:

Tuottaja, Kulttuuritalo Virta, Juha Leskinen, p. 020 617 6629, juha.leskinenatimatrabasecamp.fi (juha[dot]leskinen[at]imatrabasecamp[dot]fi).