Kuva
Mitra logo.

Imatran YH-Rakennuttajasta Mitra

Tiedote
28.6.2018 17:04
Uusi nimi vastaa paremmin tekemistä.

Imatran YH-Rakennuttaja Oy vaihtoi nimensä. Jatkossa yhtiö on Mitra Imatran Rakennuttaja Oy. Arjessa yhtiö käyttää nimeä Mitra.

Mitra-nimellä on lausuttaessa ja visuaalisesti selkeä yhteys Imatraan. Se on ytimekäs nimi. Uusi nimi kuvaa paremmin nykyistä toimintaa, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Tommi Matikainen sanoo.

Jatkossa Mitran logoa voidaan käyttää myös yhtiön hallinnoimien Imatran Toimitilat Oy:n, Yritystilat Oy:n sekä Vuokra-asunnot Oy:n sateenvarjona.

Nimenvaihdoksen lisäksi yhtiö uudistaa koko brändinsä.

Isoon muutokseen lähdettiin sen vuoksi, että toimintamme on laajentunut viime vuosina merkittävästi. Vanha nimi ei enää vastaa sitä kaikkea mitä me teemme. Toki yleishyödyllinen rakennuttaminen on yhä osa meidän toimintaamme. Valtakunnallisestikin YH:n aika on ohi, toimitusjohtaja Lassi Nurmi sanoo.

Brändiuudistuksen yhteydessä Mitra antaa uuden palvelulupauksen. Se on: ”Myö hoidetaan!”

Mitralla on kaikessa tekemisessä palvelullinen ote. Asiat hoidetaan aikailematta ja asiantuntemuksella. Meillä on yhdet puheet ja tekemisen meininki. Olemme ennakkoluuloton kehittäjä, joka tekee Imatrasta paremman paikan yrittää ja asua. Siinä on arvomme, Nurmi  toteaa.

Mitran nimilogo on tiiliskiven muotoinen ja se symbolisoi yhtiön roolia Imatran kaupungin rakennuttajana, rakennuskannan ylläpitäjänä ja hankekehittäjänä. Pääväri Mitran brändissä on tummansininen. Yhtenä korostevärinä on oranssi, joka on myös yhtiön omistajan eli Imatran kaupungin pääväri.

Uusi brändi ei ole selänkääntö menneisyydelle.

 Päinvastoin meidän lähes 70 vuoden historiamme on ollut hieno ja vaikuttava. Olemme nyt taas uuden edessä ja haluamme kehittyä ajassa mukana, Nurmi toteaa.

Yhtiön uudistuneet verkkosivut aukeavat tänään osoitteessa: mitra.fi

Yhtiön uuden brändin takaa löytyy mainostoimisto Roister Marketing Oy.

 

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Lassi Nurmi, Lassi Nurmi, lassi.nurmiatmitra.fi (lassi[dot]nurmi[at]mitra[dot]fi), p. 05 2352830

Hallituksen puheenjohtaja Tommi Matikainen, tommi.matikainenatimatra.fi , p. 0400 810 031

 

 

 

Mitra Oy

  • Kolme aikakautta yhtiön historiassa: 1.) Imatran HAKA 1949-1978 , 2.) Imatran YH-Rakennuttaja Oy 1978-2018, 3.) Mitra Imatran Rakennuttaja Oy  2018- .
  • Toimiala: Yhtiön päätoimialat ovat yritys- ja toimitilojen hallinta, vuokra-asunnot ja osaomistusasunnot, sekä isännöinti ja rakennuttaminen. Mitra hallinnoi kiinteistöyhtiöitään, hoitaa niiden asiakaspalvelutehtävät ja teettää sekä rakennuttaa näiden kiinteistöhuollon, kunnossapidon ja rakentamishankkeet. Lisäksi Mitra teettää ja rakentaa Imatran kaupungin tilaamat maarakennus- ja aluehoitopalvelut. Toimintaa kuuluu myös kaupungin rakentamiseen liittyvä hankekehittäminen.
  • Yritys kuuluu Imatran kaupunkikonserniin ja sen omistaa Imatran kaupunki.
  • Henkilökuntaa: 23
  • Liikevaihto: 12,1 milj. euroa, kaikki hallinnoitavat yhtiöt  mukaan lukien noin 38 milj. euroa.
  • Toimitusjohtaja: Lassi Nurmi
  • Yhtiön hallitus: Tommi Matikainen (pj.), Veikko Hämäläinen (vpj), Erkki Saarimäki, Sari Pöyhönen, Jouko Partanen, Heli Mattila ja Tuija Kuikka.