Kuva
Koulujen digilaitteet

Oppilaiden digilaitteet kerätään kesäksi pois

Tiedote
11.5.2018 15:04
Läppärit huolletaan loman aikana.

Imatran kaupungin perusopetus on tehnyt päätöksen kerätä kaikki oppilaslaitteet pois oppilailta säilytykseen ja tarkastettavaksi kesäloman 2018 ajaksi.

Koulujen opettajat tai luokanvalvojat keräävät laitteet pois oppilailta ennen koulujen päättymistä. Vanhempien ja oppilaiden tulee varmistaa, että laite on palautettavissa opettajien tai luokanvalvojien antamana ajankohtana sisältäen kaikki siihen kuuluvat osat, jotka oppilaille on luovutettu (laite, laturi ja mahdollinen kynä).

Kaikki laitteet kerätään pois siten, että sama henkilökohtainen laite palautetaan oppilaalle syksyllä koulujen alkaessa ja yläkouluun siirtyvien oppilaiden laite vaihtuu yläkoululuille valittuun laitteeseen. Vialliset laitteet pyritään korjaamaan kesän aikana.

- Laitteiden pois keräämisen syynä on toisaalta tarkistaa laitteet kesän aikana, mutta myös estää laitteiden rikkoutumiset kesälomilla. Viime vuonna rikkoutuneiden laitteiden korjaaminen hankaloitti koulutyön aloittamista jonkin verran,  kertoo projektipäällikkö Marko Hyvönen.

Luokkakohtaiset tarkat ajat keräämiselle tiedotetaan Wilman kautta

 

Lisätietoja:

 

 

Projektipäällikkö Marko Hyvönen, p 020 617 4756, marko.hyvonenatimatra.fi